"Moram da prihvatim patnju i bol": Jelena Đoković dugo se borila da kaže ovo

Otkrila je i kako je mnoge lekcije naučila na putu da postane bolja verzija sebe

  • 4
Jelena i Novak Đoković Foto: ATA Images

Supruga najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, Jelena Đoković, u svom blogu koji godinama uspešno vodi, otvoreno je priznala s kakvim se problemima nosi i šta je najteže postigla.

- Već dugo se borim da kažem "izvinite" kada je potrebno i prihvatim kako nisam savršena. Otkako sam krenula na duhovni put unutrašnjeg rasta, počela sam da shvatam koliko je važno izviniti se - istakla je Jelena.

Otkrila je i kako je mnoge lekcije naučila na putu da postane bolja verzija sebe.

- Moje shvatanje života je kako smo ovde da bismo bili ljudi i pokazali to u svakoj ulozi koju preuzimamo. Kako postajemo mudriji i stariji, možda ćemo bolje raditi stvari, ali ćemo nastaviti da grešimo.

- Trebalo bi da budemo otvoreni za nova iskustva celog života. Prestaćemo da pravimo greške samo ako prestanemo da pokušavamo nove stvari. Moramo prihvatiti patnju i bol kao proces učenja. Najkorisnija veština koju ćemo ikada naučiti je izviniti se i učiti iz sopstvenih grešaka - zaključuje Jelena u svom blogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raska

    10. avgust 2022 | 19:02

    Pokusavam ali ne mogu da svarim ovu osobu!

  • tea

    10. avgust 2022 | 17:50

    pa nece vam pasti kruna sa glave ako se izvnite ili kazete hvala,vi mislite da ste bolji i uzviseniji od ostalih.

  • Olja

    10. avgust 2022 | 16:44

    Svaka cast Jeco....ranije ni ja nikad' nisam mogla da prevalim preko usana tu rec "izvini"....samo zbog te jedne reci izgubila sam osobu koja mi je mnogo znacila u zivotu....vremenom sam uvidela da izvinuti se nekom(al' iskreno),nista nije strasno,a ja sam nekako mnogo mirnija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA