Janjuš ekskluzivno za Telegraf.rs: "Maja i Peca su prelep spoj, niko ne treba da im kvari sreću"

Marko se osvrnuo na odluke koje su mu promenile život ali i na planove za budućnost

  • 7

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš otvorio je dušu pred našim kamerama, pa prokomentarisao aktuelne teme kako u svom životu, tako i u životu rijaliti zvezda.

Marko se osvrnuo na odluke koje su mu promenile život, planove za budućnost, a onda je za Telegraf.rs otkrio i njegov stav o kontroverznoj ljuvanoj vezi Maje Marinković.

  • S obzirom na to da si već mesec dana na moru, možemo slobodno da kažemo da više nisi na odmoru, već je ovo sada život?

- Pa jeste, ja sam bio prvo u Budvi 10 dana, ali ništa nisam odmorio. Došao sam ponovo ovde, ali već mesec dana mi jedni dođu, drugi odu, pa tako da planiram da ostanem bar do kraja meseca.

  • Kaži nam kako provodiš vreme na moru i kako izgleda sada jedan tvoj dan?

- Pa Kruna mi je blizu, većinu vremena provodim sa njom, ali danas nije tu, otišla je sa mamom da se kupa. Eto uglavnom sa njom, uveče se vidim sa nekim prijateljima, i iskreno, nikada mi bolje leto nije bilo nego ove godine.

  • Kruna ti je tu, društvo ti je tu takođe, znači da te ništa ne vezuje za Beograd trenutno, a ti si tamo svakog dana u medijima. S obzirom na to da ti je ovo prvi intervju nakon mesec i po dana, kako komentarišeš Majinog novog dečka?

- Pa što se mene tiče, te veze su meni sasvim normalne, s obzirom na to šta se sve izdešavalo u "Zadruzi". Ja sam se jedno jutro probudio, video sam neke slike što se nje tiče, i iskreno meni su oni prelep spoj iskustva i mladostii. Lepo mi izgledaju, i ako je to njihova sreća nema potrebe da im to neko kvari. Žao mi je malo Aleksandre, ona me je baš napadala u rijalitiju, branila je drugaricu, nazivala me svakakvim imenima. Mislio sam da su dobre drugarice.

  • Da li te je iznenadio Majin potez, s obzirom na to da i sam kažes da je ona Maji bila drugarica i branila je, a ona je nju revanširala na ovakav način?

- Oni me stvarno ne zanimaju, ne bavim se njima. Dosta sam učestvovao i ja u tim bolesnim situacijama, i shvatio sam da su to stvarno bolesne situacije, i kad se jedna završi odmah druga dođe, i dok traje "Zadruga" dolaziće sve bolesnije situacije. Tu se više se ne zna ko je sa kim, sve se izmešalo.

  • Da li znaš sa koliko devojaka si bio u "Zadruzi"?

-  Ne mogu da se setim, poslednjih mesec dana ovde taj deo mozga mi se poremetio, refrešovao sam se, i ne sećam se sa kim sam bio.

  • Da li si se čuo sa Aleksandrom, i da li je možda ona tebe kontaktirala da bi udarila kontru Maji?

- Ne. Čuo sam se i pružio sam joj podršku.

  • Kako si joj pružio podršku?

- Rekao sam joj "uz tebe sam". Ona je stvarno jedna fina devojka, i treba da nađe nekog visokog dečka koji će stvarno brinuti o njoj. Oni mene generalno stvarno ne zanimaju, sa većinom se ne čujem. Eto, Stefan je tu, pa se čujem sa njim, ali ne družim se više ni sa kim iz rijalitijam, osim kad moram da uđem tamo.

  • Rekao si "kad moram da uđem", da li to znači da moraš da uđeš u "Zadrugu 6"?

- Po tim pravilima izgleda da moram, kad si diskvafilikovan moraš da otplatiš kaznu, ali ja sam iskreno umoran, i ne znam da li bih mogao da izdržim do kraja u rijalitiju. Ja bih ušao i zbog naroda, jer ja ne mogu da verujem koliko me narod voli. To je neverovatno, ja ne znam kako nisam pobedio u Zadruzi. Stalno nailazim na ljude koji me baš gotive, a nisam sreo ni jednog čoveka koji je glasao za Nadicu, što je čudno.

  • Šta misliš o Dejanu Dragojeviću i o njegovoj pobedi?

- To je tako viđeno od osmog dana rijalitija. Od trenutka kad se Dalila zaljubila u Filipa Cara, od tad se znalo da će u Srbiji uvek pobediti žrtva, a ja nikada neću biti žrtva. Kad malo bolje razmislim, kroz šta je sve prošao zaslužio je da pobedi, ali to se dešava i napolju.

  • Da li te je pogađalo Majino ponašanje sa Filipom Carem u "Zadruzi"?

- Iskreno, baš sam se potresao kad god su se oni svađali. Ja stojim sa strane i pričam "ma nemojte šta vam je", a u sebi pomislim "da Bog da oči povadili".

  • Kladio si se pre ulaska u Zadrugu da nećeš biti sa prijateljima, a to je zapravo Maja, i dobio si tu opkladu. Da li možes da nam kažes sta si dobio?

- Opklada će se dogoditi za 6 dana. Putujem na drugo mesto na 5 dana, i javiću se sa te destinacije. Mislim da je to jedno obećanje koje sam održao u rijalitiju. Ako ponovo uđem tamo, više nikada neću biti ni sa jednom devojkom. Meni trebaju neke ozbiljne devojke.

  • Da li želiš da se kladimo da ćeš biti ipak sa nekom devojkom ako ponovo uđeš u "Zadrugu"?

- Može, evo kladimo se da neću biti ni sa jednom.

  • Kako je tvoja bivša žena reagovala na tvoje učešće u Zadruzi?

- Iskreno, mi smo u odličnim odnosima. One su blizu mene smeštene, i viđamo se svakog dana. Nju to ne zanima, nemamo nikakvih problema. Ona nikada ni jedna intervju dala, zašto bi se brukala zbog mene, s obzirom na to šta sam uradio u "Zadruzi 3".

  • Da li se kaješ zbog svega što se dogodilo?

- Naravno da se kajem. Nikada više to ne bih uradio. Dešavaju se razvodi, ali žao mi je zbog čega je došlo do toga. Ne kažem ja da nisam ženskaroš, ali na takav način sve to uraditi, i još na televiziji, ne znam koja budala može da se ponosi time. I napolju se dešavaju takve stvari, ali mnoge stvari se ne saznaju.

  • Nedavno je izašla informacija da je tvoja bivša drugarica Ana Korać u drugom stanju, da li si joj čestitao?

- Jesam, čuli smo se, rekao sam joj da je mnogo volim. Baš mi je drago da će dobiti bebu, i čuo sam da njen izabranik nije baš imućan, i da se stvarno trudi da sakupi novac da bi obezbedili sve za bebu, i meni je to za svaku pohvalu. I svaka čast njoj koja je našla normalnog čoveka koji se bori za njih, pa sad nema ko da je proziva zbog para.

  • Ne ponestaje ti tog humora, može se reći da si u treningu?

- Da, ne postoji još jedan Janjuš u Zadruzi. Samo što ja nisam svestan sebe i da to naplatim kako treba. Svakoga je Bog poslao za nešto, a mislim da je mene poslao zbog rijalitija, da zabavljam narod.

  • Da li prilaziš ovim prelepim devojkama na plaži?

- Iskreno, sednu neke sa mnom, popiju piće i to je to. Ali stvarno samo sedimo i pričamo. Ima onih koji me pitaju da dođem i pogledam film sa njima, ali meni je dosta da me žene iskorišćavaju.

  • Pretpostavljamo da si 6 septembra u Šimanovcima?

- Stvarno nisamo imali nikakav kontakt, ljudi me stvarno ne cimaju i ne pišu loše o meni. Ništa mi nisu uradili, i ja sam sam odlučio da odem, ali voleo bih da ostanem u dobrom odnosu sa njima.

  • Zašto je došlo do toga da svojevoljno napustiš rijaliti?

- Sve me je stiglo. Te dve sezone su bile mnogo teške za mene. Ali sada sam napunio baterije, i iskreno ako mogu da im pomognem, uvek bih bio tu.

  • Da li možes da prokomentarišeš situaciju vezanu za Miljanu Kulić, i da li si se čuo možda sa njom?

- Svakog dana joj pružam podršku. Mnogo mi je žao i nje i njenih roditelja. Kakva god da je bila, ona je prosto takva, voleo bih da se oporavi i da se izađe iz ovoga.

Video: Janjuš se podvrgao estetskim korekcijama: Rešio da sredi ožiljke na licu, kukao tokom zahvata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    12. avgust 2022 | 13:55

    Мрш нерадниче никад од тебе ништа бити неће

  • Vasiljevic

    12. avgust 2022 | 13:39

    Majakita je jedna muva zunzara a janjus jos gori od muve zunzare samo se vuku po rijalitiju imaju li ista dobro da pokazu stasu ostvarili sami bez icije podrske samo rijaliti i toje sve ,

  • Folirant

    12. avgust 2022 | 12:15

    A ti sa Majom nije bilo mladost i iskustvo? Drugome se vidi i dlaka kod sebe ni balvan. Maja da hoće ovaj bi dotrčao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA