Miljana Kulić povukla neočekivan potez: "Kreće sve iz početka, samo čeka dozvolu lekara"

- Lekari joj svakodnevno govore da mora da se obuzda - rekao je izvor

  • 16
KBC i Miljana Kulić Foto: Shutterstock, ATA Images

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić i dalje se nalazi pod budnim okom lekarskog tima u Beogradu, a kako se navodi, njeno stanje je sada mnogo bolje nego što je bilo.

Miljana, kako neki navode, teško podnosi dane u bolnici, pa u nekim trenucima pravi probleme.

- I dalje pravi probleme, na svako malo viče, zahteva da joj se donese sve što poželi, a lekari joj svakodnevno govore da mora da se obuzda i daju joj sedative. Juče je, za vreme poseta kad nema prismotru lekara, iskoristila vreme da se čuje sa prijateljima, među kojima je i Filip Car, što joj je na kratko popravilo raspoloženje, međutim brzo se vratila na staro - započinje izvor.

- Miljana je rešila da otpočne sve ispočetka, pa je odlučna da mnogo toga promeni po napuštanju bolnice. Već danas je povukla potez koji će iznenaditi one sa kojima je u kontaktu, promenila je broj telefona. Želi da se okruži novim ljudima, a vreme u bolnici joj jako teško pada - dodao je izvor za Blic.

- Nada se da će u narednim danima dobiti dozvolu da ode u Niš, mada je dosad više puta lekarima tražila da ode na svoju odgovornost, ali nisu hteli ni da čuju za to - rekao je on.

Miljana je, inače, uspela da dođe do elektronskih cigareta, koje joj je dala osoba koja se našla u bolnici sa njom.

- Kad je dobila elektronske cigarete konačno se smirila. Eto, makar na neki način da zadovolji svoju veliku želju. Krišom od osoblja ih koristi, a svi su primetili promenu u njenom ponašanju - rekao je izvor za "Blic".

Video: Miljana Kulić se javila iz bolnice posle operacije: Sve što vas zanima pitajte moju mamu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdravko

    12. avgust 2022 | 20:00

    Da je neki đak, student ili sportista dobio zlatnju medalju na nekom prestižnom takmičenju to bi bila neka periferna vest. Sa druge strane o ovoj porodici sa društvene margine i sa očiglednim psihijatrijskim problemima se već duže vreme posvećuje svakodnevna i celodnevna pažnja. To za ni jednu ozbiljnu državu nije normalno.

  • Ogorčen

    12. avgust 2022 | 21:49

    Opet pitam bez odgovora, odakle ovoj porodici zdravstveno osiguranje ako godinama niko ne radi iako su svi radno sposobni? Kako se pokrivaju troškovi pa čak i biranje zdravstvene ustanove? Niš ima naj savremeniju kliniku a i Gornja Toponica je na 12km. Dokle poreski obveznici da plaćaju ta bahaćenja pojedinaca kao što su Kulići i svojevremeno onaj pijani i drogirani pevač?

  • Febo

    12. avgust 2022 | 20:05

    Ha,ha,ha.Miljana resila da se promeni,za pocetak je promenila broj telefona,a kazu i gace je (najzad) promenila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA