Denis Ibrahimović oživeo čuveni hit legendarnog Bože Nikolića i pokidao!

Momak čiji je glas na prvu osvojio srca publike nakon dve objavljene pesme, povukao se sa medijske scene, a sada je odlučio da se vrati u punom sjaju

  • 0

Pre deset godina, Denis Ibrahimović prvi put je kročio na veliku scenu muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, gde je sve i počelo.

U finalu ovog takmičenja, našao se odmah 2013. godine, rame uz rame sa Amarom Giletom Jašaraspahićem i Aleksandrom Prijović, sa kojom je u istom trenutku tada napustio takmičenje.

Njega je ovakav uspeh samo podstakao da na sebi radi još više, pa je odlučio da se prijavi ponovo i da se te 2016. godine bori za titulu u čemu je i uspeo, jer se lavovski borio.

Iz duela u duel, odlično se pokazao, a žiri se našao u “nebranom grožđu”, s obzirom na to da su i njegovu suparnici odlični pevači, koji i te kako znaju ovaj posao.

Momak čiji je glas na prvu osvojio srca publike nakon dve objavljene pesme, povukao se sa medijske scene, a sada je odlučio da se vrati u punom sjaju i to pesmom čuvenog Bože Nikolića pod nazivom “Ublaži nemir moj”.

- Želeo sam da se svi utisci slegnu i da sve dođe na svoje. Odlučio sam da je u ovom trenutku najbolje da se vratim tako što ću jednu od svojih omiljenih pesmama otpevati u svom maniru i time joj dati poseban pečat. Ovo je samo početak, tako da uskoro očekujte i novu pesmu - istakao je Denis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA