"Nema botoksa za mozak": Viralne izjave Jovane Jeremić - ne razume ih svako, a citiraju ih milioni

Jeremićeva je primetila da su njene izjave neretko viralne, te je najavila da će napraviti zbirku svojih izreka, koju će nazvati "Jovanizmi"

  • 13
Jovana Jeremić Prinskrin: Youtube/ Novo jutro

Voditeljka TV Pink, Jovana Jeremić privlači veliku pažnju javnosti, ne samo svojom pojavom, već i nesvakidašnjim izjavama.

U Jutarnjem programu koji vodi, gostujući na drugim televizijama, u izjavama za novine, na Instagramu, gotovo svakodnevno može se čuti neka nova Jovanina umotvorina, a gotovo svaka postane hit na društvenim mrežama.

Jeremićeva je primetila da su njene izjave neretko viralne, te je najavila da će napraviti zbirku svojih izreka, koju će nazvati "Jovanizmi".

Predstavljamo vam neke od izjava koje su citirane na svim društvenim mrežama.

Meni je obećanje najmoćniji pečat

1. U muškim svetovima, uvek sam se borila da trčim sa vukovima, a vukovi su mene izabrali da me vole. Ja im to nikada, ama bas nikada, nisam trazila. Ne pripadam tom formatu žene da tražim. Ko ume, njemu dvije.

2. Poštovanje, ali u isto vreme strah od moje ludosti, uramljeni u ljubav prema meni, najveći afrodizijak tokom retorike koji osećam kao urednik-voditelj.

3. Na ivici. Sa pretegom ka svetlosti. Jer sam se zaklela pod Ostrogom da ću uvek, ama bas uvek, biti i ostati ratnik svetlosti i da svoje znanje, sposobnost, harizmu, energiju i šarm kojim me je Bog darivao, nikada, ama baš nikada neću staviti u funkciju zla! Ja držim do reči i meni je obećanje najmoćniji pečat!

4. Voleli su lepoticu, ali nikako i zver u meni. Zato ih je zver pojela. Da zaštiti lepoticu od onih koji je ne zaslužuju.

5. Kada rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi roleks, stan u centru Beograda i najnoviji automobil. Ako živi u unutrašnjosti to mora biti kuća, roleks i najnoviji automobil. Izvini, neka zaradi. Mora da obezbedi svoju suprugu!

Uslužite me kao čoveka, ne kao "Jovanu Jeremić"

6. Apelujem na ljude u prodavnicama hrane, restoranima, apotekama, svi prodavci da ne padaju u trans kada ih pozovem za uslugu koju uredno plaćam. Ja sam normalna osoba. Jedna od vas. Ako želite da se osećam lepo, uslužite me kao čoveka, ne kao "Jovanu Jeremić" jer to počinje ozbiljno da me opterećuje.

7. Uvek imala šesto čulo. Ali o tome ne volim da pričam puno o tome u javnosti. To je možda i jedna doza intuicije koja se graniči sa vidovitošću i to se razvija kod mene.

8. Kao što radiš teretanu, tako moraš da treniraš i svoj um. Nema botoksa za mozak.

9. Uprljano poreklo uništava sjaj Roleksa.

10. Brinu da im torbe nisu "fejk", a to što životi jesu, to nikom ništa.

Video: Mini-koncert Jovane Jeremić u Vrnjačkoj Banji: Zapevala na bini, publika u neverici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    18. avgust 2022 | 11:35

    Ko je pismen i nije krezub nju sigurno ne citira...

  • Sigmund Frojd

    18. avgust 2022 | 13:14

    prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida

  • Igi

    18. avgust 2022 | 12:51

    Nema leka, ni lekara.Zar je ovo interesantna osoba da se toliko piše..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA