Kuća kao iz španskih serija, dvorište sa bazenom: Od pogleda na luksuzni dom Biljane Sečivanović "pada vilica"

- Bila sam odustala od snova o kući, ali eto pojavio se Aleksandar i snovi su postali stvarnost - rekla je ona

  • 5
Biljana Sečivanović Foto: ATA Images, Printskrin/ Happy tv

Pevačica Biljana Sečivanović izgovorila je sudbodnosno "da" vereniku Aleksandru Nediću pre dve godine, a sa njim sada uživa u dvorcu.

Biljana je jednom prilikom otvorila vrata svog doma i pokazala u kakvom luksuzu uživa.

Veliko dvorište sa bazenom, ograđeno visokom ogradom i dom kao iz španskih serija, sa luksuznim automobilima ispred vile, a bašta nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

- Dete sam sa sela, kao što znate. Uživam u cveću i nije mi teško da sređujem dvorište. Sadnice čak donosim i iz inostranstva da bih napravila što lepši ugođaj - priznala je pevačica, pa dodala:

- Jutarnja kafa na terasi i misli koje lutaju dok gledam u Danav za mene su najlepši užitak i ne bih ga dala ni za šta na svetu. Bila sam odustala od snova o kući, ali eto pojavio se Aleksandar i snovi su postali stvarnost. Zajedno možemo sve. Živimo bajku i kuća nam je kao iz bajke. Konačno sam srećna - rekla je Biljana tada.

U kući na tri nivoa sve prostorije su brižljivo uređivane. Sa terase se ulazi u prostrani dnevni boravak i trpezariju u kojoj dominira ogromni sto za ručavanje. Kuhinja je pevačicino glavno radno mesto kad nije na sceni.

- Kuvam odlično i to svi kažu. Volim da ugodim najmilijima pa stalno nešto spremam, nije mi žao ni vremena koje utrošim, ni što usmrdim kuću - otkrila je Biljana u emisiji na Heppy televiziji.

Stepenicama iz dnevnog boravka stiže se do spavaćih soba, gde svako ima svoju sobu, jedna je za roditelje, a druge dve su za decu. Na tom nivou je i prostrano kupatilo. Hodnik uz stepenište vodi do garderobera i toaleta za goste, dok je u podrumu od prvobitno planirane teretane nameštena spavaća soba za goste, ali i vešeraj.

Video: Široko: Verenik iznenadio Biljanu Sečivanović preskupim poklonom za Novu godinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA