Ove poznate ličnosti su u srodstvu: Dačićeva sestra je glumica, a Severinin stric čuveni glumac

Mnogi nisu mogli ni da pretpostave ko je zapravo u srodstvu na javnoj sceni

  • 0
Severina, Ivica Dačić, Sloboda Mićalović, Ognjen Amidžić Foto: ATA Images, Nikola Tomić, ATAImages, Kobra

Mnoge poznate ličnosti imaju rodbinu na javnoj sceni, a ljudi ne mogu da pretpostave ko je sve u krvnom srodstvu.

Javnosti je malo poznato da su Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić rod.

- Mi smo u početku imali super komunikaciju, moj deda je zapravo nastao u simbiozi Jeftanovića i Simića, a zadržao prezime Amidžić. Moja prababa je Jeftanović - otkrio je Ognjen jednom prilikom.

Malo ko je znao i da je rođena sestra Ivice Dačića naša poznata glumica. Znate je iz serije Porodično blago gde je igrala lik sekretarice Zorice, koja je zaposlena u kancelariji sudije Ljubomira Starčevića Risa, kojeg glumi Branimir Lečić.

Ona se zove Emica Dačić, a pored ove serije igrala je u serijama "Stižu dolari" (glumila je Gordanu Petrović), "Jelena" (glumila je zubarku) i "Miris kiše na Balkanu" (glumila je Spaseniju).

Tragično nastradala pevačica Ksenija Pajčin i Mirko Pajčin (Baja Mali Knindža) su brat i sestra od strica.

Malo je poznato javnosti da joj je Baja posvetio i pesmu "Spavaj kraljice".

Glumica Iva Ilinčić obradovala je sve kada je podelila fotografije sa porodičnog okupljanja.

Naime, na slikama se nalazi i svetski poznata dizajnerka Roksanda Ilinčić koja oblači Kejt Midlton, Šarliz Teron, Mišel Obamu, Kejt Blančet i druge. Iva i Roksanda su rođake, što javnost dosad nije znala, a fotografija je pokrenula lavinu komentara.

I dok svi znaju Slobodinu mlađu sestru, glumicu Draganu Mićalović, pa čak i stariju Mirjanu, iako se ona ne bavi javnim poslom, malo ko zna da je poznata srpska glumica u bliskom srodstvu sa Elenom Karaman Karić. Sloboda i Elena gotovo nikada u javnosti ne ističu da su rođake, pa mnogi nisu ni upoznati sa ovom činjenicom. Naime, njihove bake su rođene sestre, te je Elena Slobodi sestra od tetke.

Jedna od najpopularnijih pevačica Severina Vučković retko priča o svom poreklu. Iako je dosta vremena provodila u Srbiji, malo ko zna da joj je stric jedan naš popularni glumac.

Severinin otac Sever Vučković je Srbin poreklom iz Trebinja, Republike Srpske, a njegov brat, Severinin stric je popularan glumac, Aljoša Vučković.

Video: Prelepa Aleksandra Ambrosio uživa u centru Beograda: Evo ko joj pravi društvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA