≫ 

Seka reagovala nakon izjave Ane Nikolić o Paradi ponosa: "Neke pevačice su p*deri stvorili"

- Volim sve ljude. Delim ih na dobre i loše. Ko će kome i kada suditi ostavimo Gospodu - napisala je Seka

  • 11
Seka Aleksić Ana Nikolić Foto: Kobra

Pevačica Ana Nikolić šokirala je izjavom o Europrajdu koja će idućeg meseca biti održana u srpskoj prestonici, a tim povodom na Tviteru se oglasila i njena koleginica Seka Aleksić.

Naime, Seka se oglasila putem Tvitera i pokrenula pravu polemiku o temi o kojoj je tvitovala, ali dobila i pregršt pohvalnih poruka.

- Pojedine pevačice su pederi stvorili, tačka - napisala je Seka, a potom dodala:

- Bogu hvala, ja sam i dalje ista, dosledna sebi i svojim osećanjima za druge. Volim sve ljude. Delim ih na dobre i loše. Ko će kome i kada suditi ostavimo Gospodu. Mi smo tu da ispravljamo sebe, a ne druge. Gledajmo svoja dela, ne tuđa. Naučena sam da praštam.

Da podsetimo, Ana Nikolić uoči jednog svog nastupa imala je iznenađujuću izjavu o Paradi ponosa.

- Nema potrebe da se šeta i paradira, koga briga kog si ti opredeljenja. Ja nosim krst i to je to. Ili sam gej ili nisam gej, zašto nekoga mora to toliko da zanima. Protiv gej parade sam isto kao i crkva! Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt?! - rekla je Ana Nikolić.

Video: Prelepa Alesandra Ambrosio u noćnom provodu u Beogradu: Seka Aleksić joj pevala na uvce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ceca

    18. avgust 2022 | 18:40

    Ana je imala hrabrosti da kaže nešto iskreno i zdravorazumski pametno , i da podrži ceo Srpski narod , izuzev 0.00 1 % izdajnika i bolesnih , svaka čast Ana na iskrenisti , tvoj Srpski narod je uz tebe 🙏❤️

  • mileva

    18. avgust 2022 | 19:21

    Podrzavam anu sve baš tako šta nas moraju maltretirat svojim opredelenjem

  • ceca

    18. avgust 2022 | 18:45

    Seka uvlakača " velika vernica " kao uzdajmo se u molitve , a zaboravila je koja je borba bila za Pravoslavlje i šta su sve Seti Oci i Majke doživeli koja mučenja a nisu se odrekli Pravoslavlja , ipak Seka ima dve vere, pa se pogubila malo , ili je to folirantski trik , možda su i nju napravili prajdovci , sama se prozvala 🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA