≫ 

Halid Bešlić šokirao javnost svojom izjavom: "Pravi sam Bosanac, žena je zadužena da kuva kafu"

Priznao je da su njegova supruga i on sve probleme pregrmeli i da će biti zajedno do kraja

  • 14
Halid Bešlić Foto: Telegraf

Bosanski pevač Halid Bešlić progovorio je o porodičnom životu i svojom izjavom o podeli muško ženskih obaveza u kući, šokirao javnost.

Kako kaže, nije "moderan" muškarac i supruzi ne pomaže u kuhinji, a kafu nikada nije skuvao.

- Ona je deo mene, mi smo svaki dan zajedno. Ja inače nisam nikad kafu napravio u životu, za te stvari je ona zadužena, baklave, kafe... - rekao je pevač i dodao:

- S te strane sam pravi Bosanac, mi kažemo nije muško tu da kuva, a sad je došlo moderno vreme da se muškarci hvale da dobro kuvaju, u moje vreme smo ih zvali papučarima, ako si sklon kuhinji papučar, žena ti komanduje - šokirao je Bešlić izjavom za medije.

Njegova izjava izazvala je opštu polemiku na društvenim mrežama, a mišljenja su podeljena.

Priznao je da su njegova supruga i on sve probleme pregrmeli i da će biti zajedno do kraja.

- Kako starimo, sve smo vezaniji, pregrmeli smo sve one probleme i sad smo u fazi nema kud, teraj do kraja. Kad provedeš sa ženom 40-50 godina, ne može niko biti preči od nje, to se nekako samo stvori - zaključio je pevač za "IN Magazin".

Video: Novak izveo Jelenu u provod: Pribio je uz sebe pa zapevao hit Halida Bešlića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ris

    18. avgust 2022 | 19:46

    Nema više pravih muškarsca ovo su sve sada papučari! Nekada je muškarac bio zadužen da radi da donosi pare da mu porodica lepo živi, žena je bila zadužena za kuću i vaspitavanje dece, zato su nam deca i bila normalna i lepo vaspitana, ovo sada, ovo vam je moderna sprdnja! Zato im toliko i traju brakovi, današnje žene i devojke nisu nizašta normalno čast izuzecima, tu mislim na devojke i žene sa sela. Sve znaju i da kuvaju i da operu i da budu verne i odane svojim muževima, da vaspitaju o odgaje decu bukvalno sve, a ove iz grada pogotovo iz Beograda beži od njih ko đavo od krsta!!!

  • Mensur

    18. avgust 2022 | 19:24

    To jarane👑

  • Selena

    18. avgust 2022 | 19:08

    Nema tu cuda. Covek je primitivan sa par razreda osnovne skole i drzi se starih obicaja. Ona pristala na to, i to joj je normalno, pogotovo kad je pocela da stize lova. Njima fino, on lepo peva, kazu dobar covek, ljudi ga vole, pa neka je tako. Zivi bili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA