≫ 

Ana Nikolić iznenadila objavom: "Nisam okrenula leđa LGBT populaciji, ali ih ne koristim u svrhe marketinga"

- Nikome se nikada nisam dodvoravala, tako da ću ostati dosledna sebi - rekla je ona

  • 2
Ana Nikolić Foto: Kobra, Instagram/ananikoicofficial

Pevačica Ana Nikolić poslednjih dana nalazi se u centru medijske pažnje zbog njene izjave o Paradi ponosa koja treba da se održi u Beogradu, a sada je na svom Instagram profilu pokušala da objasni da nikada nije okrenula leđa LGBT populaciji i da je njena poruka pogrešno protumačena.

Nakon pevačicine izjave da je "generalno protiv paradiranja", a ne samo protiv šetnje pripadnika LGBT populacije, na domaćim portalima osvanuli su naslovi da je Ana okrenula leđa svojim dugogodišnjim prijateljima koji su druge seksualne orijentacije.

Ona je nekoliko puta pokušala da objasni na šta je mislila i da nije imala nameru nikoga da uvredi, ali čini se bezuspešno, pa se odlučila na radikalan potez. Ana je napravila printskrin naslova sa jednog portala, a onda pored te slike napisala da ona nikada nije okrenula leđa LGBT populaciji i da prijatelje ne bira po njihovom seksualnom opredeljenju, veri ili naciji.

- Ana Nikolić nikada nije okrenula leđa LGBT populaciji, ali ih takođe nikada nije koristila u sopstvene marketing svrhe! Ne zanima me zaista šta su moji fanovi, ni kog su opredeljenja, vere, nacije... Nikome se nikada nisam dodvoravala, tako da ću ostati dosledna sebi! Vaša A. - napisala je Nikolićeva.

Aninu objavu pogledajte u galeriji ispod.

Video: Tari je za peti rođendan kupila dijamante: Ana Nikolić kasnila sat vremena na ćerkin rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coas

    19. avgust 2022 | 20:56

    Bravo i ne pravdaj se.

  • Denda

    28. avgust 2022 | 21:55

    Ana Nikolić ima mnogo većih problema od ovih tema. Na primer da vidi kako da se izleči od alkohola kako joj dete ne bi raslo pored oba roditelja zavisnika i kako joj ga socijalna služba ne bi oduzela, usled konstantne opijenosti majke i oca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA