Katarina Živković podržala Anu Nikolić: "Parada je napad na našu državu, uništavaju se porodice"

- Imam prijatelje koji su homoseksualci i znam da žive normalno i da nemaju probleme zbog toga - rekla je ona

  • 13
Katarina Živković Ana Nikolić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pevačica Katarina Živković stala je u odbranu svoje koleginice Ane Nikolić, koja je ovih dana u žiži javnosti zbog svojih izjava o Paradi ponosa.

Naime, Ana je izjavila da je protiv gej parade, kako ona navodi, isto kao i crkva, i da to nikoga ne zanima, a zbog ovih reči dobila je veliku osudu javnosti, međutim Katarina je stala na njenu stranu.

-Smatram da Ana Nikolić svojim komentarom o gej paradi nikog nije uvredila, i da ko god je loše komentaroše zbog toga - zlonameran - napisala je pevačica na svom Instagram profilu, pa dodala:

- Imam prijatelje koji su homoseksualci i znam da žive normalno i da nemaju probleme zbog toga, tako da smatram da organizatori gej parada zloupotrebljavaju homoseksualce jer rade na uništavanju nečije porodice kao osnovnog i najjačeg stuba društva i države, a naša država je i te kako ugrožena i napadana već dugo godina, tako da smatram organizovanje gej parade u ovo vreme napadom na našu državu i da je treba zabraniti.

- Ovo nije samo kolegijalna podrška Ani, već pre svega njenom stavu koji sigurna sam deli ogromna većina našeg naroda i trebaju svi da je podrže, a kad kažem svi smatram da je i gejevi trebaju podržati jer je pozadina svega zloupotreba homoseksualaca od onih koji je organizuju svugde po svetu - zaključila je ona.

Video: Kaća “kida” u teretani: Pevačica pokazala mišiće, a poza je provokacija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NEVENKA

    21. avgust 2022 | 17:35

    Bravo Katarina svaka cast. Seki dreba podrska gej populacije. Nemam nista protiv nikoga postujem svacije opredeljenje ali ne vidim potrebu za paradiranjem. Stala bih u njihovu odbranu ako ih ugnjetavaju ,diskreminisu na radnom mjestu ili bilo gdje u drustvu... Ali nigdje pa i na tom demokratckom zabadu nemogu bas da rade po centru grada . Istina imaju svoje lokale kafice ,diskoteke i mjesta za okupljanje. Vjerujte imam prijatelje iz gej populacije i to prave prijatelje koje traje preko 40 godina. Iz demokracke Francuske pa nije bas to tako demkratija zanjih javnoulicama ali zrastvo skolstvo na poslu sva prava ni vecani manja . Ali ako paradiraju bude eksesa i to vecih ali to se ne prikazuje i ne polemise !!!

  • Kika

    21. avgust 2022 | 18:38

    Bravo Katarina, nislije podrzavaju Anu i tebe!

  • Ja

    21. avgust 2022 | 20:37

    Slazem se 👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA