Komentar Subotićeve na raskid Maje i Pece je totalni hit: "Žao mi je, delim njenu bol i saosećam sa njom"

- Mnogo mi je žao, delim njenu bol i saosećam sa njom. Ipak smo mi bile najbolje drugarice još iz srednje škole - rekla je Aleksandra

  • 13
Aleksandra Subotić, Peca Raspopović i Maja Marinković Foto: Instagram/sandrasuboticss, Youtube/Aleksandra Subotic, Nikola Anđić

Vest o raskidu Maje Marinković i Pece Raspopovića šokirala je mnoge, naročito jer se činilo da nakon prevare koju su oboje načinili Aleksandri Subotić da će uspeti da opstanu, ipak, to se nije dogodilo.

Aleksandra se ovom prilikom oglasila i prokomentarisala raskid bivše najbolje drugarice i bivšeg partnera.

- Mnogo mi je žao, delim njenu bol i saosećam sa njom. Ipak smo mi bile najbolje drugarice još iz srednje škole - rekla je Subotićeva u svom stilu za Republiku.

Podsetimo, Maja Marinković početkom jula našla se u centru skandala kada je tada najboljoj drugarici Aleksandri Subotić preotela muža.

Njihova fotografija sa bazena, na kojoj se ljube, brzo je obišla mreže, a Subotićka nije krila koliko ju je povredila izdaja prijateljice i partnera.

Video: Šako(m) i kapom uživa posle prevare: Aleksandra Subotić poljubila Polumentu od miline, on je miluje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna Manojlović

    22. avgust 2022 | 14:28

    Sa a ovim komentaom je ispala Gospodjetina sa velikim G! Eto neka se zene uce od Aleksandre! Pokazala je, da je volela svoju drugaricu bivsu..a i da je volela Pecu..a pritom ostala ponosna i dosledna sebi. Dostojanstvo. Ni jedan musko ni je vredan prrastanja prevare..i svaljivanje krivice na zenski rod.. ona je dostojanstveno izgubila muza a i drugaricu.. i pokazala da nije sujetna.. zivot ce joj dati jos drugarica a i muza..a dostojanstvo ni izgubila..SVAKA CAST

  • NBG

    22. avgust 2022 | 15:22

    Uuu, dugo je i trajalo! Nema veze. Ogrebala se za letovanje.

  • Alex

    22. avgust 2022 | 15:01

    Baš su lep par za bal vampira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA