Vanja Mijatović staje na "ludi kamen": Svi komentarišu budućeg mladoženju, a veridba je bila veoma originalna

Vanju je posle tačno godinu dana veze zaprosio njen tadašnji dečko u njenom omiljenom grčkom restoranu, a tokom ručka joj je uručio dva poklona

  • 1
Anastasija Ražnatović, Rodjendan Foto: Nikola Tomić

Popularna pevačica Vanja Mijatović, nakon nekoliko godina ljubavi sa svojim partnerom Aleksandrom, staje na "ludi kamen".

- Već smo bukirali prostor, muziku, ima tu još detalja. 12. oktobra je svadba, Bože zdravlja, ako se nešto ne desi. Sviraće Ivan Radovanović, njegov orkestar, Joca Stefanović, Ivan Bojanović - rekla je Vanja Mijatović za Pink.

Vanju je posle tačno godinu dana veze zaprosio njen tadašnji dečko u njenom omiljenom grčkom restoranu, a tokom ručka joj je uručio dva poklona.

U prvoj kesici bila je narukvica, koja je bila samo uvod za glavni dar - verenički prsten, koji se krio u drugoj kesici.

- Nama je juče bila godišnjica i tim povodom smo otišli u grčki restoran da ručamo. On mi je prvo dao jedan poklon. Rekao mi je da zatvorim oči. Ja sam pomislila da je verenički prsten. Ličilo mi je da je to, pošto sam taj dan bila sva u belom, a ja sam inače ljubitelj crne boje. Otvorila sam oči i videla narukvicu i krunu. I ja kažem: "Aha, nije to, prevario me osećaj". Međutim, on mi je rekao ponovo da zatvorim oci. Ja otvorila oči, videla prsten. Bilo je baš lepo. Pošto je tu bila neka uživo muzika otpevala sam mu deo pesme - govorila je svojevremeno Vanja.

Za Vanjinog verenika, mnogi kažu da "ostavlja" bez daha, kao i da su pevačica i Aleksandar veoma lep par.

Kako izgledaju budući mladenci pogledajte u galeriji ispod.

Video: Da li se to pevačica Vanja Mijatović udaje?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sana

    24. avgust 2022 | 07:47

    Vanja, uvek si u preširokoj odeći i to te čini punijom! SREĆNO MLADENCIMA❣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA