Sergej Trifunović konačno pokazao devojku: Ova umetnica osvojila je njegovo srce, a ovo su detalji o njoj

Već godinama šira javnost nestrpljiva je da sazna ko je njegova nova devojka, kao i čime ga je to osvojila te ljubomorno njen lik i identitet čuva od očiju brojne publike

  • 9
Sergej Trifunovic Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Glumac Sergej Trifunović nikada svoj privatan život nije davao na tacni, bilo da se zabavljao sa nepoznatim ili pak popularnim i uspešnim damama.

Ni ovoga puta u tom smislu on nije želeo da pravi ustupke, ipak čini se da ga je dobra atmosfera na bratovljevoj svadbi ponela te je otkrio više nego što je imao u planu.

Naime, na venčanju Baneta Trifunovića i Tihane Lazović, na jednom vojvođanskom salašu dramski umetnik uživao je u društvu atraktivne plavuše za koju su svi odmah posumnjali da je njegova nova devojka.

Svaka polemika postala je suvišna kada je Sergej na svom "Instagramu" podelio fotografiju sa pomenutom damom u komentaru stavivši srce, što je učinila i ona.

Nova devojka Trifunovića po svemu sudeći je hrvatska umetnica Lućija Travičić, koja obožava tetovaže, slatkiše, životinje i putovanja, prenosi Story.

Video: Sergej Trifunović stao nasred auto-puta da bi psu objasnio nešto: Mile, moramo ovo da rešimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA