Kraljice malih ekrana izgledom krase TV program: One su najlepše srpske voditeljke

One vam svaki dan požele "dobro jutro", ili vas izveštavaju o najbitnijim događajima u zemlji i inostranstvu

  • 17
Marija Kilibarda, Dragana Kosjerina, Jovana Joksimović, Olivera Jovićević i Aleksandra Jeftanović Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović, ATAImages, Prinskrin: Instagram/dragana.kosjerina, olivera_jovicevic

Oduvek su se za televizijsku profesiju vezivala najlepša lica, a dokaz da Srbija ima prelepe voditeljke jeste svako njihovo obraćanje javnosti.

One vam svaki dan požele "dobro jutro", ili vas izveštavaju o najbitnijim događajima u zemlji i inostranstvu. Budući da je prvo što gledaoci primete izgled, jasno je zašto prave lepotice vladaju našim televizijama.

Marija Kilibarda

Marija Kilibarda, prelepo i mnogima omiljeno tv lice uspešno korača medijskim nebom 20 godina. Prvi susret sa mikrofonom imala je na Trećem kanalu gde je ispekla zanat i sjajno vodila više emisija, a javnost je šarmirala i osvojila kao voditeljka igre na sreću Bingo na RTS-u. U svojoj bogatoj karijeri radila je pregršt emisija različitih formata, ali uz Marijinu ličnost definitivno najviše idu zabavni projekti u kojima se i sama oseća "svoj na svome".

Mi ćemo izdvojiti humanitarni šou program "Tvoje lice zvuči poznato" , na čijoj sceni je blistala prve tri sezone, kao i petu na TV Prva.

Dragana Kosjerina

Voditeljka kviza "Ja volim Srbiju" Dragana Kosjerina deceniju očarava publiku svojom pojavom na televiziji. Svoje voditeljsko umeće dokazala je vodeći veliki broj različitih formata na RTS-u, među kojima su "Nedeljno popodne, "Jutarnji program", "Luda noć", Beovizija 3 sezone zaredom...

Video: Ovo je Dragana Kosjerina - bez trunke šminke: Pravo lice voditeljke koja važi za najlepšu u Srbiji

Sanja Kužet

Lepa Sanjasa malih ekrana smeši se 19 godina.Popularnost je stekla vodeći vremensku prognozu u Jutarnjem programu na Pinku, a već godinama krasi scenu emisije "Zvezde granda" na TV Prva. Njena harizma nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Video: Ples Sanje Kužet u bikiniju se ne viđa svaki dan: Snimak iz bazena će vas prikovati uz ekran

Jovana Joksimović

Jovana Joksimović se bavi voditeljskim poslom 20 godina. Karijeru je počela na BK, a popularnost je stekla 2005. kao voditeljka i urednica Jutarnjeg programa na RTS-u.

Tri godine kasnije, vodila je Pesmu Evrovizije koja se održavala u Beogradu. Voditeljka Jutarnjeg programa bila je i na Pinku i na Tv Prva. Danas vodi "Uranak" na K1.

Kristina Radenković

Šarmantna Kristina Radenković je diplomirana glumica, ali kao tv lice sa malih ekrana smeši se 13 godina. Radila je brojne emisije na RTS-u, ali popularnost je stekla kao voditeljka najgledanijeg kviza "Slagalica". Od prošle godine vodi kviz "Stigni me ako znaš".

Maja Nikolić

Maja Nikolić Iza sebe ima više od dve decenije dugu i uspešnu karijeru, a popularnost je stekla pod devojačkim prezimenom Japundža.

Proslavila se na RTS-u vodeći Jutarnji program, a za svoje profesionalne kvalitete dobila je i brojne nagrade. Danas je zaštitno lice Nove S i vodi emisiju "Među nama".

Aleksandra Gudelj

Voditeljka "Prve" televizije Aleksandra Gudelj, koja je između ostalog bila angažovana na Lotou, godinama unazad važi za jednu od najzgodnijih prezenterki kod nas.

Ona se nakon prve trudnoće povukla iz javnosti, a prošle godine je odlučila da se vrati na male ekrane.

Olivera Jovićević

Olivera Jovićević, jedno od zaštitnih lica Radio-televizije Srbije, posle 18 godina provedenih u pomenutoj medijskoj kući, odlučila je da karijeru nastavi na drugom mestu.

Jedna je od retkih koja iza sebe nema skandala, a takođe važi za jednu od najlepših voditeljki na malim ekraima.

Iza sebe ima jedan neuspeli brak, koji se završio razvodom, a iz kog ima jedno dete, ćerku Dunju.

Video: Voditeljka RTS-a Olivera Jovićević pokazala impresivnu liniju u kupaćem, pa skočila u bazen

Aleksandra Jeftanović

Aleksandra Jeftanović godinama je bila Pinkovo zaštitno lice, a sada sa starim kolegom, Boškom Jakovljevićem, sa kojim je i na Pinku radila, vodi emisiju na K1 televiziji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    23. avgust 2022 | 11:23

    Sad ce te dobiti tuzbu od Jovane Jeremic,kako ste smeli nju da izostavite😜,ona se i onako sama sebe hvali,😂

  • Dajana

    23. avgust 2022 | 12:38

    Jovana Joksimovic je greskom dospela na ovu listu.

  • Jovana Jeremić

    23. avgust 2022 | 12:32

    Ovo stvarno nema smisla. Da se ja, ubedljivo najlepša i najpametnija, ne nađem na čelu ovog spiska je čist bezobrazluk.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA