≫ 

Mirko Šijan i Bojana Rodić staju na "ludi kamen": Pevaće cela estrada, a evo kad će reći sudbonosno "da"

- Uopšte se ne opterećuju detaljima organizacije svadbe - rekao je izvor

  • 0
Bojana, Mirko Šijan, Željko Ražnatović, proslava prvog rođendana Foto: Nikola Tomić

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova verenica Bojana Rodić venčaće se 18. septembra u Beogradu, a slavlje će biti upriličeno u jednom elitnom restoranu.

Naime, pre nego što je Bojana saznala da je drugi put trudna oni su se dogovorili da svadba bude u septembru, a konačan datum potvrđen im je prekjuče.

Njih dvoje su tada bili u restoranu i s manadžerom odabrali da to bude 18. septembar, a nekoliko dana pre toga Rodićeva je odabrala venčanicu u kojoj će izgovoriti "da".

- Već dugo svi znaju da će biti venčanje, još od Nove godine, kad je Mirko zaprosio Bojanu, ali su njih dvoje imali toliko obaveza da su restoran zakazali tek posle proslave Zoranovog rođendana -rekao je izvor blizak paru za Kurir, pa dodao:

- Bojana je u međuvremenu zatrudnela drugi put pa im je to dodatno usporilo pripreme. Oni su skroz opušteni, uopšte nisu pod pritiskom. Uživaju u svojoj ljubavi, Zoranovom odrastanju i Bojaninoj trudnoći i uopšte se ne opterećuju detaljima organizacije svadbe, već to prepuštaju ljudima iz svog okruženja.

Kako se i očekuje, na svadbi će biti puno poznatih, najviše pevača s kojima se Goca Božinovska godinama druži i sarađuje, a to su: Sonja Đorđević, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović, Đani, Jašar Ahmedovski i drugi.

Video: Željko Ražnatović uzeo mikrofon: Peva Zoranu Šijanu rođendansku pesmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA