≫ 

Maja Marinković sprema osvetu Peci: "To što mi je uradio ću mu žestoko naplatiti"

- Zvala je Takija odmah i u suzama mu ispričala šta se desilo i da je Peca ispao gori i od Janjuša, nije mogla da veruje šta joj je uradio - rekao je izvor

  • 5
Maja Marinković, Predrag Peca Raspopovic Foto: Kobra, Printskrin: Youtube/Aleksandra Subotic

Predrag Peca Raspopović i starleta Maja Marinković su raskinuli dok su boravili zajedno u Crnoj Gori.

Naime, on je spakovao kofere i ostavio je samu u Budvi, nakon čega se i ona uputila za Beograd, te je obavestila javnost da više nisu zajedno.

Kako priča izvor blizak starleti ona je kivna i besna na sebe što je dozvolia da je povredi i Peca, iako mu je slepo verovala.

- Maja nije ni slutila da će on stvarno da se spakuje i ostavi je samu u Budvi. Posvađali su se kao i inače, mislila je da će se vratiti u stan, međutim ubrzo je od njegovih prijatelja saznala da je otišao za Beograd. Pao joj je mrak na oči i od tog trenutka se zaklela sebi da će mu se osvetiti za poniženje koje joj je priredio: "To što mi je uradio ću mu žestoko naplatiti", ponavljala je - rekao je izvor za Blic i dodao:

- Zvala je Takija odmah i u suzama mu ispričala šta se desilo i da je Peca ispao gori i od Janjuša, nije mogla da veruje šta joj je uradio. Sve je izgledalo kao obična svađa... Ja znam Maju i koliko je spremna na sve, a šta tek planira saznaćemo uskoro, mislim da Peca neće proći dobro u svemu ovome.

Podsetimo, Maja Marinković se oglasila nakon raskida i poručila da se osetila razlika u godinama.

- Mi smo otišli na zajedničko putovanje i konstantno je bila neka tenzija između nas. Osetila se ta razlika u godinama između nas. Bolje zdrav raskid, nego da dolazi do većih svađa. Ispoštovala sam ga maksimalno. Uopšte nisam kačila provokativne fotografije na Instagramu, a i konstantno je bio problem moje smelije odevanja. Peca mi je ti stalno zamerao.

- On je vrlo dobro znao ko sam ja, pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Ta doza ljubomore kod njega je stalno bila problem. Peca mene nije upoznao u biblioteci, tako da ne može ništa da mi zameri. Prebrzo smo ušli u vezu i ja sam na kraju odlučila da njega ostavim - poručuje Marinkovićeva za “Blic” i za kraj otkriva da li se čula sa bivšom drugaricom Aleksandrom Subotić koja je bila u emotivnom odnosu sa Pecom.

- Nisam se čula. Nju više ne komentarišem, ogrešila sam se o nju i žao mi je zbog toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    24. avgust 2022 | 13:38

    Ma laže. Prsla je kad ju je isplatio u metalnim evrima.

  • Rv

    24. avgust 2022 | 17:37

    Jel taki reko majo sine samo se ti setaj i oblaci provokativno ima date svaki muskarac voli

  • glumi

    24. avgust 2022 | 22:03

    sve po reziji dan po dan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA