Evo čiji nastup na Mjuzik Viku Anastasija Ražnatović jedva čeka

Sudeći da je okačila upravo ovog mladog trepera, može se zaključiti da podržava njegovu karijeru

  • 1
Anastasija Ražnatović Prinskrin: Instagram/raznatovicanastasija

Jedna od najatraktivnijih mladih pevačica na našoj estradi Anastasija Ražnatović okačila je na svom instagram storiju sliku Vojaža na kojoj se najavljuje njegov nastup na Mjuzik Viku.

Sudeći da je okačila upravo ovog mladog trepera, može se zaključiti da podržava njegovu karijeru, ali i da Anastasija najverovatnije i dolazi na Mjuzik Vik da mu pruži podršku.

Podsećamo, Vojaž je jednom prilikom na svom nastupu i pozdravio Anastasiju Ražnatović u trenutku kada ona nije mogla da dođe na nastup, te nije nepoznanica da se ova dva izvođača prijatelji i da se međusobno podržavaju.

Anastasija, Vojaž Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

On je takođe nedavno izjavio i da je Anastasija je kraljica i njegova dobra drugarica, divna devojka, puna poštovanja i kulture i rekao da je uvek raspložen da radi sa njom.

Vojaž će nastupiti na Mjuzik Vik festivalu koji će biti održan na Ušću od 26. do 28. avgusta, a nastupiće još Nucci, Crni Cerak, Gazda Paja, Zera, Corona i Rimski, Djexon i Coja, Indodjija, Relja, Nikolija, Devito, Teodora, IDJShow finalisti, Rasta, Cobi, Sara Jo, Angellina i Inas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxxx

    26. avgust 2022 | 08:23

    Wau ima da otpeva obe pesme koje ima..biče haos, ttažice se karta više

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA