Đinu je dečko upoznao sa Vojažom, pa saznao da je prevaren: Ovo su detalji veze novopečenog para

Nakon što je obelodanjeno da mladi pevač mesecima uživa u ljubavi sa Đinom, stižu i novi detalji njihove veze

  • 5
Vojaž Đina Džinović Foto-montaža: Instagram/djinadzinovic, Printskrin: RTS

Reper VojažĐina Džinović uzburkali su javnost, nakon saznanja da su već mesec dana u emotivnoj vezi.

Naime, kako izvor navidi, do veze je došlo neplanirano, dok je Đina bila još uvek u vezi sa Anderejom.

- Đina i Vojaž su se upoznali preko Andreja, koji se s njim družio i pre nego sto je Vojaž počeo da se bavi pevanjem. To je i sama Đina jednom priznala. On je njoj uvek bio simpatičan, ali u početku uopšte nije razmišljala o tome da bi oni mogli da budu par, jer je bila ludo zaljubljena u Andreja i nisu se razdvajali - rekao je izvor za Blic, pa dodao:

- Međutim, ona i Mihajlo su s vremenom počeli da se intenzivno dopisuju, ali i da se viđaju sami bez znanja Andreja, koji je imao puno obaveza prema Crvenoj zvezdi u kojoj je tada igrao. Malo-pomalo, njih dvoje su se zbližili i smuvali.

- Dogovorili su se da to kriju neko vreme, i to najviše zbog Andreja, ali i Vojaževih fanova. Ona je htela da s Đurićem porazgovara pre njegovog odlaska u Sloveniju, ali je on nekoliko dana pre toga pronašao njihove zajedničke poruke u telefonu. Jako se razočarao zbog izdaje - istakao je on.

- Ona ga je molila da joj oprosti, priznala mu je da gaji emocije prema Mihajlu i da je to jače od njih. Tada su i raskinuli. Odmah nakon toga Andrej je otpratio Đinu i svog dojučerašnjeg prijatelja Vojaža sa Instagrama i svuda ih blokirao. Ostao je u dobrim odnosima samo s Đininim bratom Kanom, koga jedino i prati na društvenim mrežama - završio je  izvor.

Inače, Đina je prošle godine u jednom intervjuu istakla da nije bliska s Vojažem, već da se s njim druži samo Andrej, dok je sada promenila ploču i tvrdi da joj je Mihajlo brat i da su oni "bata i seka".

Video: Đina Džinović objavila snimak sa Vojažom iz kreveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA