Maja već prebolela Pecu! Marinkovićeva priznala vezu sa Carem: "Ne mogu više da lažem sebe, a ni druge"

- Koliko god bila osuđivana, lemuri kad su u pitanju - staje svet - napisala je Maja

  • 7
Maja Marinković i Filip Car Foto: ATA Images, Kobra

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković nedavno je okončala vezu sa Pecom Raspopovićem, nevenčanim mužem svoje bivše drugarice Aleksandre Subotić, pa je obnovila romansu sa dečkom iz rijalitija Filipom Carem.

Ove navode potvrđuje i fotografija koja je danas ugledala svetlost dana, na kojoj se jasno vidi da Marinkovićeva i Car uživaju zajedno u krevetu.

Maja nije krila da je ponovo u ljubavi sa bivšim dečkom.

- Šta da kažem... Čovek kada je završio neke svoje loše odnose, takođe i ja, jednostavno, nisam mogla da lažem više ni sebe ni bilo kog drugog. Koliko god bila osuđivana, lemuri kad su u pitanju - staje svet! Ne bih previše da pričam, nije još vreme za to, o tom potom - zaključuje zaljubljena Maja za Pink.rs.

Podsetimo, Aleksandra Subotić i Peca Raspopović ponovo su zajedno, tvrde izvori. Bivša učesnica "Zadruge" oprostila je nevenčanom suprugu Petru Raspopoviću prevaru, a potom i višemesečnu vezu s njenom nekada bliskom drugaricom Majom Marinković.

Maja Marinković i Filip Car Printskrin: Instagram/markodjedovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA