Vanja Adaktar je Adamova tetka, a njen pogled "ubija": Kažu da je najopasnija u porodici

Rijaliti "Adaktarovi" je počeo da se emituje, a odmah je izazvao veliku pažnju

  • 9
Vanja Adaktar Printskrin: TVPink

Porodica Adaktar je od prvog pominjanja u javnosti intrigirala sve, a sada je emitovana i prva epizoda rijalitija u kojem će gledaoci imati priliku da bolje upoznaju svakog člana pomenute porodice.

Vanja Adaktar pojavljuje se već na početku prve epizode, a Adam je opisuje kao pravu "opasnicu". Vanja je sestra od Alis, Adamove majke i predstavlja se kao CEO porodične firme.

Za sebe kaže da je odgovorna i prava "biznis žena", a njen sestrić je istakao da su veoma slični kada je posao u pitanju.

Osim Vanje, u prvoj epizodi se pojavljuje i njena maloletna ćerka Ara koja je odmah na početku napravila skandal - vozila je automobil, iako nema vozačku dozvolu.

Podsetimo, porodica Adaktar je iz Čačka došla u Beograd, gde im je procvetao biznis sa obrvama, čuvenim "Adaktarkama" na koje su mnoge žene "odlepile". Uživaju u luksuzu, a svoje živote će detaljno prikazati tokom rijalitija koji je počeo da se emituje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA