Najlepša srpska političarka čestitala Ivici Dačiću i Ani Brnabić nova mesta u Vladi Srbije

- Čestitam najboljem šefu Ivici Dačiću na poverenju koje je dobio od predsednika Aleksandra Vučića i sigurna sam da će uspešno obavljati dužnost - napisala je Ana

  • 6
Ana Grozdanović SPS Foto: Instagram/grozdanovicana_

Najlepša srpska političarka i članica Socijalističke partije Srbije, Ana Grozdanović, čestitala je Ivici Dačiću i Ani Brnabić na poverenju koje su dobili od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, Ana Brnabić je je izabrana za mandatarku nove Vlade Srbije, dok je Ivica Dačić dobio funkciju koordinatora službi za bezbednost.

- Čestitam najboljem šefu Ivici Dačiću na poverenju koje je dobio od predsednika Aleksandra Vučića i sigurna sam da će uspešno obavljati dužnost - započela je Anu objavu pa dodala:

- Takođe želim da čestitam i mandatarki Ani Brnabić, sa željom da Vlada postigne uspehe u svom radu - završila je Ana na svom Instagram profilu.

Objavu Ane Grozdanović pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A zasto?

    27. avgust 2022 | 16:15

    Pa i ne izlaze, samo se rotiraju. A onaj samo najavljuje promene glupom narodu.

  • Bgd

    27. avgust 2022 | 15:30

    Sta kaze za poskupljenja aktuelna? Dizel 218

  • ????

    27. avgust 2022 | 16:51

    Čestitam Ivice. Ovo zaduženje je samo za najozbiljnije i najsposobnije. Neće ti biti lako ali za čoveka sa tolikim iskustvom, izazovno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA