Dok je živela u Čačku zvala se Bobana Đokić, a onda se preselila u Beograd i promenila ime u Alis Adaktar

Osim imena, estetskim korekcijama je i svoj izgled dovela do granice neprepoznatljivosti

  • 19
Bobana Đokić Foto: instagram/alisadaktar, Facebook/Bobana Djokic Nov Profil

Srpski Kardašijani rodom iz Čačka, vrlo su tajanstveni i o njima se gotovo ništa ne zna, ali će sada kroz rijaliti o njihovoj porodici Adaktar, publika moći da upozna sve članove.

Svima zanimljiva je Alis Adaktar, Adamova majka. Prema pisanju brojnih medija, Alis Adaktar je bila zapravo Bobana Đokić, popularni majstor za tetovaže u Čačku.

Osim imena, estetskim korekcijama je i svoj izgled dovela do granice neprepoznatljivosti, a o tome svedoći i fotografija na starom fejsbuk profilu koji je i dalje ostao na pomenutoj društvenoj mreži.

Na jednom događaju nedavno je odgovarala na pitanja novinara, te je istakla da se zove onako kako je i želela.

- Mi se zovemo tako kako se zovemo. Odnosno oduvek smo želele ovako da se zovemo - rekla je ona i potvrdila priče o promeni identiteta.

Video: Mensur grli Nišlijku i ljubi je u rame: Ajdarpašić ima novu devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    28. avgust 2022 | 11:24

    Ej Srbijo,kukavna i jadna,opet srljaš u rijaliti,u kome će zvezde biti frikovi,plastične žene i likovi koji se odriču svog Srpskog indetiteta...

  • Vitez Koja

    28. avgust 2022 | 09:35

    Ja zaista nemam pojma ko je ova, niti me zanima.Vidim samo da se pojavljuju neki plastikaneri, koji bi trebalo da izigravaju neki rijaliti.Mislim da je to vrhunac piramide gluposti, koju je dostiglo ovo društvo.Kada god mislim da od nečega ne može gore, jer moj mozak ne može da pojmi da postoje ljudi kojima se sviđa takav izbljuvak od sadržaja, oni dignu lestvicu za još gadosti i gluposti i posle se još hvale gledanošću, koga?Kakva je kašasta smesa u glavama tih gledalaca?

  • Sara

    28. avgust 2022 | 11:50

    Ima Jovan Sterija Popović jedno delo koje savršeno odgovara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA