Osmakčić o navodnoj Viktorijinoj trudnoći: Otkrio da li će priznati dete i kako su njegovi roditelji reagovali

- Vesti o Viktorijinoj trudnoći primio sam dok sam bio na putu, preko 1.000 kilometara udaljen od Srbije - rekao je Marko

  • 4
Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović Foto: ATA Images

Bivša učesnica "Zadruge", Viktorija Mitrović objavila je da je u drugom stanju sa Markom Osmakčićem, a sada je i on progovorio o prinovi, odnosu sa Viki, kao i reakciji svoje porodice koja nikada nije želela Mitrovićevu za snajku.

- Vesti o Viktorijinoj trudnoći primio sam dok sam bio na putu, preko 1.000 kilometara udaljen od Srbije. Čuo sam se nakratko s njom, trenutno smo u korektnim odnosima, ali sve detalje o njenoj trudnoći znaću kada budem došao u Beograd. Iskreno, ne mogu reći da sam u šoku, ali još uvek nemam formirano mišljenje o celokupnoj situaciji. Ne želim da prenaglim s reakcijom kao prošlog puta - rekao je Marko za Alo, koji je istakao da više ne želi da vrši pritisak na Viktoriju da abortira.

- Ona je uradila test koji je pokazao da je trudna, ali još uvek ne znam koliko je to pouzdana informacija. Moram da sačekam da dođem u Srbiju, da popričam s njom, da ona obavi sve preglede kako bismo bili sigurni da je zaista trudna i da je test dobro pokazao. Još uvek ništa ne znam provereno. Ako se ispostavi da je zaista tako, neka bude kako ona želi. Neću vršiti pritisak da po svaku cenu abortira. Ukoliko želi da rodi, neka rodi, ja ću dete priznati - rekao je iskreno Marko, koji je potom otkrio kako je njegova porodica reagovala na vesti o dolasku prinove.

- Iskren da budem, nisam puno s porodicom pričao o tome jer nisam imao vremena. Nakon rijalitija su se mnoge stvari promenile, oguglao sam na neke situacije. Možda je suđeno da na ovaj način dobijem dete, i to s Viktorijom. Možda ne treba da nađem neku devojku koja će se svideti komšijama i prijateljima, koja je smerna i poštena i da čekam da mi ona rodi dvoje dece. Kako bude, biće - zaključio je Osmakčić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skids

    28. avgust 2022 | 11:11

    Ovo dvoje definitivno nisu normalni daleko im lepa kuća

  • Rv

    28. avgust 2022 | 16:29

    Ova jadnica nije u vinklu

  • Перагеније

    28. avgust 2022 | 11:03

    Зашто вређате овог лика - па нека је и осмак, има и оних са мање школе...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA