Prvo oglašavanje Subotićke nakon pomirenja sa Pecom: Poručila je samo jedno

- Dobila sam potrebu po prvi put da se oglasim za širu javnost u svoje i suprugovo ime - rekla je ona

  • 5
Aleksandra Subotić Peca Raspopović Instagram Foto-montaža: Instagram/sandrasuboticss

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić, oprostila je partneru Peci Raspopoviću prevaru sa njenom bivšom drugaricom Majom Marinković, a sada je starleta izašla iz medijske ilegale.

Naime, Aleksandra već danima svoje fanove čašćava vrelim fotkama sa letovanja, a sada je rešila konačno da se oglasi i na temu nje i Pece.

- Dobila sam potrebu po prvi put da se oglasim za širu javnost u svoje i suprugovo ime - niti smo se oglašavali za medije, niti cemo se oglašavati. Imam razumevanja za celu priču koja je odjeknula u medijima, za publicitet i zaradu koju donosi odredjenim medijskim kućama koji plasiraju celu tu pricu ali ne mogu da ostanem imuna na laži i neistine koje se plasiraju o meni i o mojoj porodici - napisala je ona na svom Instagram proflu, pa dodala:

- Zato bih ovaj put javno zamolila sve medije da priče koje objavljuju ako nista drugo pre toga provere, kao i svoje izvore - 99% ostvari koje se trenutno plasiraju u medijima su malo je reci lazi, mogu se uporediti i sa naučnom fantastikom, a izvori koji se navode kao izvori informcija ne postoje - makar ne u nasoj okolini, i kao naši bliski prijatelji kako se navodi u tekstovima. Ne bih volela da dođemo u situaciju da podnosimo tužbe, i da se gledamo na sudovima - ali ukoliko budemo bili prinuđeni bez obzira na to ko je autor teksta moraće da dokaže istinitost svojih tvrdnji na sudu.

Podsetimo, kao bomba u javnosti je odjeknulo da je biznismen iz Novog Sada, Peca Raspopović prevario suprugu Aleksandru Subotić sa njenom drugaricom Majom Marinković, koja im je bila stalni gost u kući, a da stvar bude šokantnija Aleksandra je sve to zaboravila i prešla mu preko javne prevare.

Video: Luksuzna večera nakon pomirenja Pece i Aleksandre: Subotićeva uživala u romantičnoj noći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To

    30. avgust 2022 | 23:24

    Znači da si uspela da ubediš sebe da je sve bilo laž.

  • Zoran

    30. avgust 2022 | 23:21

    Samo su pare važne....jadno i bedno.

  • Krlja

    31. avgust 2022 | 07:24

    Da ima posao i da radi,zaradjuje nikad ne bi se pomirila...ovako mora jer neko treba da je finansira...mada je navikla ona na prevaru...ona je to isto uradila svojoj majci...ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA