Karleuša prvi put pokazala ženu koja je bila posebna u njenom životu - Atina i Nika nestvarno liče na nju

"Prelepa žena, stvarno Atina i Nika liče na nju", "Atina mi posebno liči na nju, imaš čime da se ponosiš", samo su neki od komentara fanova

  • 4
Jelena Karleuša  ćerke Nika i Atina, baka Foto: Instagram/karleusastar/milosph

Pop zveda Jelena Karleuša pokazala je kroz dve decenije dugu karijeru da je jaka žena, a za to je, kako neretko ističe, imala i prave uzore u životu.

Osim majke Divne, koja je pre nekoliko godina preminula usled bolesti, JK je imala baku Daru kojoj se divila.

Prvi put je sa svojim fanovima podelila fotografiju žene koja je njen život ulepšala i napisala nekoliko rečenica o njoj:

- Predstavljam vam moju baku Daru, mamu moje mame i tetke... Bila je nestvarna lepotica, ali je imala tragičan i tužan život. Umrla je 2003. u Beogradu. Imala je samo 64 godine. Žao mi je što nije doživela još malo da vidi kako njene praunuke Atina i Nika liče na nju - napisala je Karleuša.

Crno-bela fotografija prelepe Dare zaista je otkrila koliko Jelenine mezimice liče na svoju prabaku, što je oduševilo fanove.

"Prelepa žena, stvarno Atina i Nika liče na nju", "Atina mi posebno liči na nju, imaš čime da se ponosiš", "Vidi se da si oko sebe imala jake žene", samo su neki od komentara na Instagramu.

Video: Karleuša krišom snimala ćerke pa zapretila Niki koja je pokušala da gurne Atinu u bazen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jana

    31. avgust 2022 | 23:18

    na duskovu majku i sestru lici i na oca kakva prababa ona ne spominje duskovu majku eto njen karakter i kolko ga voli sram te bilo

  • Seka

    1. septembar 2022 | 23:03

    Sa Duskovim parama svska zena moze biti jaka. Karic je brzo shvatio s kim ima posla za razliku od Duska. Najtuznije u svemu je sto decu vodi na pogresan put. Eksponira ih kao da su odrasle devojke a ne deca od 12 i 13 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA