≫ 

Severinina majka se obrušila na Milana Popovića: Odakle mu pravo da objašnjava šta se desilo u mojoj kući?

- Sram da ga bude - rekla je ona

  • 12
Severina Milan Popović Foto-montaža: ATA Images, Printskrin: Instagram/severina

Severinina majka Ana Vučković oglasila se nakon što je njen bivši zet, Milan Popović dao svoj sud o pevačicinom sukobu sa sestrom Mirjanom.

Severinina majka istakla je da Popović nema pravo da komentariše njihove porodične odnose.

- Poštovani, ja sama mama Severine. U sinoćnom dnevniku Nove TV pročitali ste izjavu Milana Popovića, svi znate koje on samo zato što je bio s mojom ćerkom, niko za njega nije ni čuo pre toga. On objašnjava što se desilo u mojoj kući. Sram da ga bude. Odakle mu pravo na to? Niti je bio tu niti će ikada više tu kročiti - rekla je ona.

- Uostalom, odakle mu pravo da već 10 godina neprikladno blati moju ćerku, majku svog deteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu? Maltretira je godinama i javno pljuje, a to je majka njegova sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi. Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanja ljudi, najgore KBG metode primenjuje prema mojoj Severini i ljudima u njenom okruženju - objasnila je Ana i dodala:

- Sinoć ste pročitali da je on izjavio da ja nisam rekla da Severina nije napala sestru. Odakle pravo mom bivšem zetu da me stavi u usta, a kamoli da uzme pravo da govori u moje ime o tome što sam ja rekla i što nisam rekla? Možda sam stara, ali luda i senilna nisam. Uostalom, poslednji put kad sam videla tog čoveka čije ime ni ne želim čuti prateći unuka, nije mi ni pozdravio iako sam ga pozdravila. Nek se srami.

- Nikada u životu nisam davala izjave do pre neki dan. Nisam u tome vešta niti je za to postojala potreba. Međutim, sada postoji. Ponovila sam ono što sam rekla i policiji, a to je da Severina nije povredila svoju sestru, već je sestra na nju fizički nasrnula. Da, rekla sam i da nije sestri prvi puta da prijavljuje Severinu i svoju vlastitu ćerku. I rekla sam gospođi iz centra koja me obilazila u Zagrebu i gospodinu u Splitu da Severina brine o meni i da me boli sve što joj sestra radi i što izmišlja i lažno ju prijavljuje. Severina brine o meni, preuzela je brigu o nećakinji i mojoj unuci koja je bežeći od majke došla u Zagreb da živi kod tetke - istakla je ona.

- Ponavljam, imam 84 godine, nisam fizički u punoj snazi, ali mozak mi radi, a snagu mi daju moji unuci i moji praunuci. Bilo bi od vas pošteno kad Milanu dajete prostor da radi budalu od mene i vređa moju Severinu da i ovo pročitate da ljudi znaju da njemu nema mjsta u našim životima. To što on radi vidi dragi Bog, i bolje mu je da se moli svaki dan da mu oprosti grehe nego što se slika po novinama- piše u pismu koje je Ana vlastoručno potpisala, a koje je dostavila njena unuka za Dnevnik.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    1. septembar 2022 | 20:39

    Kako je tuzno kad se porodica urusi,kad vise niko sa nikim nemoze,

  • Vasiljevic

    2. septembar 2022 | 08:56

    Ana zeno tisi najveci krivac sto tvoje cerke nisu u dobrim odnosima ti sad krivis zeta nista on nije kriv nego ti stara babo nisi cerke zblizavala i mirila gledala da budu uvek jedna uz drugu ako si ti njih obe rodila ili su njih dve od dva muza moze i to da bude dok se tako ne podnose bruka i sramota .

  • Gabrijela

    2. septembar 2022 | 03:11

    Bravo zenooo bravo Ana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA