Nenad Marinković Gastoz ulazi u Zadrugu: Jednim potezom sve otkrio, a evo šta ga je nateralo na to

"To, Gale", "Već imamo pobednika ove sezone", "Sad mi je jasno što Luna ne ulazi", "Progutaće ih sve", "Rijaliti tek sada počinje", "To smo čekali" , nizali su se oduševljeni komentari

  • 19
Nenad Marinkovic - Gastozz Foto: ATA Images, Instagram/gasstoz

Nenad Marinković Gastoz je, po svemu sudeći, prelomio da uđe u šestu sezonu "Zadruge".

Naime, Nenad je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju imanja u Šimanovcima, uz broj šest i znak za učitavanje.

"To, Gale", "Već imamo pobednika ove sezone", "Sad mi je jasno što Luna ne ulazi", "Progutaće ih sve", "Rijaliti tek sada počinje", "To smo čekali" , nizali su se oduševljeni komentari bez konca i kraja.

Podsetimo, Marinković je svojim učešćem obeležio rijaliti šou-program "Parovi", a iz istog može da se pohvali duplom krunom.

Podsetimo, Gastoz je već ranije na Instagramu najavio da će biti deo rijalitija i to nakon što je saznao da će učestvovati njegov bivši rijaliti cimer Ivan Marinković. On se odmah oglasio na društvenim mrežama porukom.

- Ako može Ivan Marinković, mogu i ja realno! Tako da, očekujte me ove sezone! Ništa više neće biti isto, dosta mi je svega, ulazim u najjači rijaliti na Balkanu - napisao je Gastoz, pa dodao:

- Krivo mi je samo što i dan danas posle toliko sezona niko nije dorastao tome da mi bude konkurencija! Srbijo, vreme je za pravi rijaliti! Dosta više kurte i murte!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA