Bivša mis Jugoslavije izgleda brutalno: Čuvena Pipika danas ima 59 godina i zovu je kraljicom hrvatskih plaža

Ana je mogla da ima svetsku manekensku karijeru, ali je ipak izabrala ljubav

  • 0

Ana Saso (59), bivša Miss Jugoslavije i proslavljena Pipi devojka, na društvenim mrežama podelila je nove fotografije u bikiniju i izazvala brojne reakcije pratioca.

U objavama koje je "kačila" u poslednje vreme, bivša misica pozira na stenama u crnom bikiniju. Njeno savršeno telo u 60. godini ponovno je očaralo brojne obožavaoce.

- Zadnji dan kupanja ovog leta za mene. Ćao more i sunce, bar za sada - napisala je Ana ispod objave dok su se u komentarima nizale pohvale.

Podsetimo, kada je početkom osamdesetih snimljena čuvena reklama za gazirano piće "Pipi", svi muškarci u Jugoslaviji su maštali o seksepilnoj Ani Saso koja je u providnoj majici izronila iz mora i "ušla u legendu".

Nedugo posle reklame kojom je osvojila tadašnju Jugoslaviju, lepotica iz Splita se na izboru za Miss sveta koje je održano u Londonu odlično plasirala i zauzela mesto u prvih 15.

Međutim, iako nije ostvarila zavidnu karijeru fotomodela i povukla se iz javnosti, čuvena Pipika i posle toliko godina izgleda jednako dobro kao i u periodu kada je snimila čuvenu reklamu.

Fotografije Ane Saso pogledajte u galeriji ispod.

Video: Bivša srpska misica partijala bosa na svadbi kod Karića, pa otkrila: Moj Said je već polu-Srbin, sve on razume

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA