Rasta najavio pesmu posvećenu Orlovima pa otkrio kakav je navijač: Vatreno navijam, ali bez nervoze

- Nekako sam osetio da je vreme da konačno imamo himnu reprezentacije i da se to desi. Nastala je malo pre utakmice sa Portugalom - rekao je

  • 20

Reper i kantautor Stefan Đurić Rasta snimio je pesmu posvećenu fudbalskoj reprezentaciji Srbije za koju je u ponedeljak 5.9 na stadionu Voždovac snimio spot.

Tim povodom Rasta je otkrio kako je došao na ideju da napravi pesmu posvećenu reprezentaciji kao i detalje vezane za spot za čije potrebe je pribavio i pravog orla koji je dva meseca dresiran kako bi odgovorio zahtevima projekta.

- Pesma je nastala dok sam bio u kućom pritvoru. Bio sam inspirisan celom situacijom oko reprezentacije. Generalno sam neko ko voli fudbal i pratim reprezentaciju. Posle mnogo godina beznadežnog stanja konačno sam osetio da se desila neka atmosfera i to me je nekako ponelo. Do tada nisam imao ni vremena a ni preteranu želju da nešto radim. Nekako sam osetio da je vreme da konačno imamo himnu reprezentacije i da se to desi. Basketaši su nekako uvek imali svoje himne, čak su i odbojkaši imali ali mislim da je pravo vreme da je dobiju i fudbaleri. Pesma je nastala malo pre utakmice sa Portugalom - rekao je Rasta i otkrio da li je imao strah od orla sa kojim je snimao pojedine scene a čiji raspon krila je veći od dva i po metra.

- Ja generalno volim životinje i srećan sam što mi je ovaj posao dao priliku da se družim sa takvim životinjama. Volim predatore. Imao sam priliku da se družim i sa vukom i sa medvedom, ali orao je stvarno nešto posebno. Imao sam i pripreme vezane za scene koje smo snimali sa orlom pa sam nekako danas spreman ušao u sve to. Nisam se plašio jer sam nekako znao šta me čeka i uživao sam - izjavio je reper nakon čega se oslonio na scenario koji prati spot.

- Već smo otkrili da se u spotu pojavljuje orao kao simbol naše reprezentacije. U spotu se pojavljuje i Nikola Milošević poznatiji kao Đota koji je opšte poznat u fudbalskom ali i širem svetu i auditorijumu ljudi i klinaca koji ga prate. Meni je bila čast da sarađujem sa nekim kao što je on. Spot će biti nešto što, bez lažne skromnosti, još nije viđeno na ovim prostorima - kaže Rasta koji se oslonio i na simboliku u spotu.

- Ima dosta simbolike u spotu, posvećen je. Samim tim što sam ja patriota naravno da je prisutno dosta toga što predstavlja naš nacionalni integritet.

Rasta je otkrio i kakav je kao navijač.

- Ja volim da gledam utakmicu od kuće. To je meni zakom, pica koka-kola i usporen snimak da vidim sve situacije lepo. Kada sam bio mlađi voleo sam da idem na utakmice, kako sam stariji sve me više zanima kvalitet te utakmice i onda više volim da gledam iz kuće, ali sam svakako vatreni navijač i na primer nisam jedan od onih navijača koji se preterano nervira dok gleda - rekao je i otkrio da li gleda utakmice sa devojkom Marijom.

- Gledamo zajedno nastupe reprezentacije. Bukvalno šta god da je u pitanju gleda svaki sport sa mnom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    6. septembar 2022 | 16:33

    I ja bi navijao bez nervoze kada bi popusio dnevno 20 onih smesnih cigareta da ih sad ne imenujem :) :) :)

  • Beli

    6. septembar 2022 | 16:42

    Pesma će da se zove ,, Drogirani orlovi" ... 🤔🤒🥴🥵😂

  • Srbin

    6. septembar 2022 | 16:31

    Bolje da je otpevao za Francuze vise mi lici na petla nego na orla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA