Rasta otkrio kako se slažu Tara i devojka Marija, pa priznao da li će braniti ćerki da se bavi muzikom

- Teško mi je da priznam ali stvarno ima sluha - rekao je reper

  • 0

Reper Stefan Đurić Rasta najavio je pesmu koju je posletio fudbalskoj reprezentaciji Srbije a tim povodom organizovao je i druženje sa novinarima. 

On se dotakao i aktuelnih tema na javnoj sceni a po prvi put je otkrio da uživa u vezi sa mladom i talentovanom glumicom Marijom Balaban te priznao kako se ona slaže sa njegovom ćerkom Tarom.

- Sigurno pored mene ne bi bio neko ko mi ne prija. Marija mi je velika podrška - izjavio je reper nakon čega je otkrio kako se njegova devojka i ćerka Tara.

- Super se slažu i to mi je jadna od dosta bitnih stvari obzirom na to da se sam bavim detetom i da nemam bebi siterku. Tara voli lepe žene tako da je to prvo što joj uvek upadne u oči. Ona gleda odmah nokte, kosu, sve i to joj je jako bitno bez obzira što ima pet godina, tako da super se slažu njih dve - rekao je i priznao da i on voli lepe žene.

- Očigledno je da volim lepe žene. Kada vidimo moju istoriju mnogo je tu lepih žena.

Rasta je govorio i o nedavnom koncertu na Ušću gde ga je iza bine bodrila ćerka Tara i otkrio da li je imao tremu zbog toga.

- Svi u familiji su bili u fazonu "Kako da vodiš dete na koncert koji počinje u pola 12". Bila je ideja ako zaista bude spavala preko dana onda možemo da idemo. Ona je na silu spavala i sve je uradila samo da bi išla na koncert. Ja kada joj nešto obećam onda to mora da se desi. Izdržala je i stvarno sam ponosan na nju. Ona je bila sa mnom inače i na mom prvom koncertu u Areni, bila je i na dočeku Nove godine ispred Skupštine tako da nam je ovo već neki ustaljeni običaj - otkrio je Stefan i priznao da li je Tara nasledila talenat za muziku od njega i Ane.

- Mislim da je prerano da se priča o tome iako je jasno da ima sluha i da se jako dobro snalazi u muzici. Ja smatram da je ovaj posao jako težak pogotovo za žene. Toga nisam bio svestan dok nisam postao deo ove estrade ili šou biznisa. Ja ću je svakako podržati ako to bude bio njen put i ako to ona bude htela. Uvek sam tu za nju. Teško mi je da priznam ali stvarno ima sluha.

Na pitanje šta mu najteže pada na estradi Rasta je rekao:

- Estrada je u stvari nuspojava šou biznisa. Estrada je ono što niko normalan u šou biznisu ne voli. Ja sam neko ko je od početka gradio karijeru na tome da se bavim muzikom i da mi je muzika prvenstveno bitna kao i biznis. Nekada mi je to bila i greška obzirom na to da sam zapostavljao medije i samim tim sam dozvolio da me ljudi svrstaju tamo gde ne pripadam. Možda je bila ta jedna greška u tom nekom celom procesu ali sam svakako naučio da i te neke momente moram da odradim da bih ljudima objasnio ko sam i gde sam i mislim da im dugujem - izjavio je i otkrio šta mu najteže pada u vaspitanju ćerke.

- Što bi Ana rekla tek će mi teško pasti. Sada nisu to ti problemi ali kada bude krenulo to škola, dečko. ovaj-onaj. Ko su roditelji, gde su, šta su, šta rade. A onda posle pogedam i sa druge strane, i tog nekog dečka će zanimati a ko su Tarini roditelji i šta rade. Onda uđeš u jedan uragan problema koji će me tek zateći i nisam spreman sada na to. Kada dođe momenat pričaćemo - izjavio je i priznao da li će biti strog roditelj.

- Nisam strog, tu sam već pogrešio. Cela suština stvari je što ona mene zaista ceni i poštuje i trenutno u ovom momentu ja sam joj sve na svetu. Nikada se u životu nisam prodrao na nju, nisam povisio ton, nisam je udario niti ću ali sam joj zaista neki autoritet. Nema potrebe da budem strog jer ona mene strašno poštuje i ceni i ja sam tu jedini u ovom momentu njen autoritet.

Reper je prokomentarisao i dešavanja oko Prajda.

- Smastram da uopšte nisam ni bitan da bi komentarisao bilo šta. Ja sam dosta liberalan, ne volim da mene neko zapitkuje za moje stvari kod sebe i onda ne volim ni ja da komentarišem tuđe živote. Smatram da nisam Bog i neko ko treba da sudi bilo kome i bilo šta.

Šta je još Rasta rekao poslušajte u videu na početku teksta.

Video: Rasta pokorio Budvu: Isečak sa nastupa u najpoznatijoj diskoteci na crnogorskom primorju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA