Za jednu pesmu uzela 5.000 evra: Tea Tairović bacila goste u trans, zavrtela kukovima, a novčanice letele

Nedavno je Tea pevala na jednom slavlju, a kada je izvela svoj hit, bacila je goste u trans. Odmah je krenula da se uvija u svom stilu, što je oduševilo sve, pa su je nagradili

  • 9
Tea Tairović Foto: ATA Images

Pevačica Tea Tairović važi za jednu od najpopularnijih na estradi, a svaki klub u kojem peva je pun. Ona je najtraženija i na proslavama, a na jednoj je zgrnula bakšiš, kako se navodi na društvenim mrežama, u iznosu od 5.000 evra.ponovo je u centru pažnje zbog snimka na kojem joj daju veliki bakšiš.

Nedavno je Tea pevala na jednom slavlju, a kada je izvela svoj hit, bacila je goste u trans. Odmah je krenula da se uvija u svom stilu, što je oduševilo sve, pa su je nagradili.

Oni su je doslovno obasipali novčanicama u apoenima od 50, 100 i 500 evra, a kada su joj napunili ruke, počeli su da bacaju pare na nju. 

Za razliku od nekih kolega koji bi i novac sa poda grabili, Tea se samo nasmejala i nastavila da peva, a kako se navodi na društvenim mrežama, uzela je oko 5.000 evra bakšiša. 

Jedan deo novca završio je u Teinim rukama, a drugi, koji nije mogla ni da uhvati, našao se na podu sale.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA