Kristijan Golubović papreno naplaćuje ulazak u Zadrugu: Otkrio da uzima pola miliona evra za deset meseci

Kristijan je do sada važio za najplaćenijeg rijaliti učesnika i to sa sumom od navodno 350.000 evra, koju je sada nadmašio i došao do navodnih 500.000 evra

  • 21
Kristijan Golubović Foto: Kobra

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović otkrio je na svom Instagramu da je potpisan i pedeseti ugovor za učešće u Zadruzi 6, te da se na njemu našlo ime Kristijana Golubovića koji bi na imanju u Šimanovcima trebalo da provede 10 meseci.

Mnogi su se iznenadili njegovom odlukom da ponovo uđe u rijaliti, budući da je već dugo vreme živeo miran i porodični život, verio se i čeka sina sa pevačicom Kristinom Spalević, koju je u Zadruzi i upoznao.

Golubović ne krije da ima svu njenu podršku.

Kristijan je do sada važio za najplaćenijeg rijaliti učesnika i to sa sumom od navodno 350.000 evra, koju je sada nadmašio i došao do navodnih 500.000 evra. 

On se nakon potpisivanja ugovora uključio u lajv na Instagramu, a potom komentarisao osobe koje mu je sugerisala Kristina kao potencijalne učesnike. Tada je i otkrio sumu za koju ulazi u Zadrugu.

- Idemo na 10 meseci Zadruga, ponuda koja nije mogla da bude odbijena, uslovi i sve... Ako on uđe i slika se ja mu dajem pola honorara to je 250.000 evra! Evo da vam odam tajnu - rekao je on.

Mnogi su odmah prokomentarisali kako ovaj rijaliti igrač laže javnost.

"Samo kad je toliko dobio novca, ovaj laže kao nikada do sada", "Klasičan kriminalac na baterije", bili su samo neki od komentara za Kristijana.

Video: Kristijan Golubović verio Kristinu Spalević: Specijalna ceremonija za njen 25. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    6. septembar 2022 | 20:43

    Дон Старлетоне - Кики старлетан 😂

  • DARKO 100%

    6. septembar 2022 | 20:49

    Ugovori su pod tajnom ,tako on nesme da iznosi tajnost ugovora,znaci blefira i sebi dize cenu ,ocigledno da suma nije bas prema njegovom renomeu ,pa da ga mozda nebi bio blam voli da preuvelicava da zadovolji svoj ego

  • Dusan

    6. septembar 2022 | 20:27

    Dinara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA