Sofra napustio "Nikad nije kasno" posle sedam godina: Ovo je razlog raskida ugovora, oglasio se Žika Jakšić

Iako su neki na ovu vest reagovali sa razočaranjem zbog navike da slušaju stari orkestar, drugi ipak drže devizu Žike Jakšića da treba dati priliku novim i mladim umetnicima, o čemu je na prvom snimanju već govorio

  • 3
Grand Specijal, Aleksandar Aca Sofronijević Foto: Nikola Tomić

Nakon sedmogodišnje saradnje orkestra Aleksandra Sofronijevića i emisije "Nikad nije kasno", došlo je vreme da priliku u najgledanijem šouu dobiju novi, talentovani momci koji će od nove sezone pratiti veterane na sceni.

Iako su neki na ovu vest reagovali sa razočaranjem zbog navike da slušaju stari orkestar, drugi ipak drže devizu Žike Jakšića da treba dati priliku novim i mladim umetnicima, o čemu je na prvom snimanju već govorio.

- Moram prvo da se zahvalim Sofri, sedam godina smo se družili. Međutim, oni su stasali i prevazišli ovu formu, imaju jako puno posla i neke nove projekte. Mi sada imamo naš orkestar "Nikad nije kasno", to su mladi momci o kojima neću puno da pričam, sve ćete videti i čuti u prvoj emisiji - rekao je Žika za "Grand online", a sad se oglasio i Sofronijević koji je jednim gestom na setu oduševio stare saradnike i prijatelje.

Na Grandovu adresu stigla je torta kojom se Sofra zahvalio ekipi emisije za sedmogodišnju saradnju i druženje kroz najemotivniji šou, a koja nosi i specijalnu poruku.

- Hvala za sedam divnih godina "Nikad nije kasno". Voli vas vaš Sofra! Srećno i uzdravlje - piše na torti kojom je poželeo sreću u novoj sezoni, čime je oduševio kompletnu ekupu na snimanju, posebno Žiku, Mareta i Draganu.

Video: Ovo je nova devojka Žike Jakšića: Istakla dekolte, dok je on čvrsto grli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    9. septembar 2022 | 09:43

    Sofra je neprikosnoven....i ako je virtouz na harmonici,ostao je normalan i prizeman.

  • Lubitelj narodne muzike

    10. septembar 2022 | 10:41

    Sofra je neprikosnoven, možete dovesti koga god hoćete, ali Sofra je jedan, bio nekad Tomica Miljić, i danas Aleksandar Aca Sofronijević.

  • notorious

    9. septembar 2022 | 14:54

    Ako su mladi momci onda treba da se zovu "Nikad nije rano"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA