"Postoji razlog zašto Dalila ne vraća svoje prezime": Dejan Dragojević šokirao izjavom

- Realno, ja sam tu u prednosti, ali za sve postoji razlog, pa i za to što se prezime ne vraća - rekao je Dejan

  • 2
Dejan Dragojević Dalila Dragojević Foto: Kobra

Pobednik pete sezone Zadruge Dejan Dragojević progovorio je o bivšoj ženi supruzi Dalili, a onda je prokomentarisao i to što ona još uvek nosi njegovo prezime.

On je jednom prilikom rekao da će Dalila promeniti prezime i vratiti svoje prezime "milom ili silom", a sada je otkrio da li će tužiti bivšu ženu.

- Ja sam rekao: "Sve će dešavati kako treba". Međutim, neka gledateljka se jednom uključila i prokomentarisala oko tog prezimena, gde sam se stvarno zapitao šta se tu dešava. Realno, ja sam tu u prednosti, ali za sve postoji razlog, pa i za to što se prezime ne vraća. Iskreno, to nije nešto što mene boli, ja o tome i ne razmišljam - rekao je Dragojević i dodao:

- Ne cimam se oko toga i ne želim da tražim koji je razlog. Meni je bitno da sam ja čist u celoj to priči, da nemam repove u glavi i da moja ljubav prema Aleksandri nije ograničena zbog toga, tako da ja sam skroz fleksibilan što se tiče mog novog ljubavnog odnosa. Nemam neka gušenja, a što se tiče ove priče oko razvoda - to će se završiti, rijaliti je završen pre mesec i po dana, ja sam na televiziji non-stop, tako da jedva čekam da počne nova sezona. Obećao sam Darku Tanasijeviću da ću ga voditi kod Karamujića, a ja sve što obećavam, to ispunim, samo da sve dođe na svoje - rekao je Dejan i dodao.

- Nemam vremena! Ljudi misle da sve mogu da postignem, i da pokrenem biznis, i da se razvedem, i da kupim auto, da putujem, da kupim auto, da sam na letovanju, da idem kod Aleks, da je ona kod mene, da kupim stan... Ne mogu! Jedino da se teleportujem - završio je Dejan za Pink.rs.

Video: Navijači skandirali Dejanu Dragojeviću: Grupa dečaka mu dobacivala sa tribina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    9. septembar 2022 | 12:42

    Mora da promeni .Koje hoce osim tvoje.Da nebruka vise Dragojevice.

  • Драган

    9. septembar 2022 | 14:45

    Небрука их она их уздигла маму бату и тебе иначе вас нико неби познавао

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA