Srpska političarka pomaže ratne veterane: Ana Grozdanović heroje poslala na odmor, evo šta im je sve spremila

Ona je poznata kao neko ko se bavi humanitarnim radom, da pomaže svima koji su ugroženi, a sada je odlučila da učini nešto i za ratne veterane

  • 2
Ana Grozdanović SPS Foto: Instagram/grozdanovicana_

Najlepša srpska političarka i članica Socijalističke partije Srbije, Ana Grozdanović podelila je lepe vesti sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Ona je poznata kao neko ko se bavi humanitarnim radom, da pomaže svima koji su ugroženi, a sada je odlučila da učini nešto i za ratne veterane. O tome je obavestila svoje pratioce na Instagramu i rekla o čemu se tačno radi.

- Dragi moji prijatelji proslo je 3 nedelje, a ja nisam imala ni jednu akciju, to nije lepo od mene priznajem. Ali, evo već danas želim da se zahvalim šefu SPS Ivici Dačiću i rukovodstvu partije Vlade Zagrađanina što su prihvatili moj predlog i omogućili sredstva za naše heroje - ratne veterane! Oni ce 10 dana boraviti u Vrnjačkoj Banji, gde će moći povesti i jednu osobu sa sobom. Od srca želim da se lepo provedu naši heroji! A ja ću se još nešto potruditi da ih lepo tamo dočeka kao iznenađenje, a to su vaučeri koji su svima nama uvek dobrodošli - napisala je Ana na Instagramu.

Njen gest oduševio je njene pratioce, koji su joj poručili da je divna osoba i da je jedna od retkih političarki koja je pažljiva i koja se bavi humanitarnim radom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc)

Inače, ovo je samo još jedan od mnogih humanih gestova, po kojima je Ana poznata. Ona često oduševljava građane Srbije svojim angažovanjem i predanošću svom poslu.

Video: Strogi editorijal Ane Grozdanović za Telegraf: Ona je članica Socijalističke partije Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA