Vreme čitanja: oko 2 min.

Sloba Vasić hteo da pokrene biznis, partner ga "zavrnuo" za pare: "Uložio sam 2.000 evra, a on je nestao"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- To je čovek koji je uzeo od mene 15 nargila i potpuno ispario. Trebalo je da pokrenemo posao sa nargilama i on ih je uzeo od mene na tu priču i nakon toga ništa - rekla je Sloba

  • 4
Slobodan Vasić Foto: Instagram/slobavasic_official

Pevač Sloba Vasić je želeo otvori nargila bar, a u tu priču je ušao sa poznanikom, koji ga je kasnije zavrnuo za pare.

Naime, on je pre dva dana objavio fotografiju čoveka nepoznatog javnosti i upitao: "Da li neko poznaje ovog klošara i da li zna gde je", a sada se oglasio za medije i otkrio zbog čega je postavio to na svoj Instagram profil.

Sloba je posedovao 15 nargila sa kojima je imao nameru da pokrene biznis na predlog tog čoveka, ali je njegov poslovni partner nestao, a do danas mu se nije javio, niti vratio nargile.

Tako je Sloba ostao "kratak" za 2,000 evra, koliko je uložio u nargile, a kako priznajeo, fotografiju nesuđenog partnera je iz besa objavio na Instagramu.

- To je čovek koji je uzeo od mene 15 nargila i potpuno ispario. Trebalo je da pokrenemo posao sa nargilama i on ih je uzeo od mene na tu priču i nakon toga ništa. Čuli smo se nekoliko puta i svaki put je bilo vidimo se za nedelju dana, daću ti, doneću ti i ništa od dogovora. Nemam izbora, u principu, tako je, kako je. Nemam sad načina ni da ga prijavim, ipak je kasno, prošlo je godinu dana od toga - rekao je Sloba, a onda otkrio da li razmišlja da sam pokrene biznis.

- Ništa mnogo nisam razmišljao u tom smeru, dok on to nije rekao, sada je kasno da uopšte razmišljam o tome. Kada sam objavio njegovu fotografiju, proradio mi je bes, ne volim nepravdu. Prošlo je mnogo vremena, mogao je da kaže bilo šta, da ih je prodao, da rešimo to, samo da ima neki odgovor. To je bio momenat slabosti, prošlo me je. Ja sam uložio oko 2.000 evra u nargile, nije to ništa puno, ali eto taj trenutak besa je bio, sad je gotovo - završio je Sloba Vasić za 24sedam.

Video: Sloba Vasić: Kad ideš pod totalnu anesteziju, normalno je da se pitaš da li ćeš se uopšte probuditi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA