Slobu Vasića pokrao partner: "Prevaren sam, proradio mi je bes"

- To je neljudski čin, al kako radiš tako ti se i vraća - rekao je on

  • 1
Slobodan Vasić Foto: Instagram/slobavasic_official

Pevač Sloba Vasić je želeo da otvori nargila bar, a u tu priču je ušao sa poznanikom, koji ga je kasnije, kako je rekao, "zavrnuo" za pare.

Naime, pevač je posedovao 15 nargila sa kojima je imao nameru da pokrene biznis na predlog tog čoveka, ali je njegov poslovni partner nestao, a do danas mu se nije javio, niti vratio nargile.

- Istina je da sam prevaren. To je neljudski čin, al kako radiš tako ti se i vraća. Trebali smo da uđemo u biznis. On je od mene uzeo 15 nargila i samo je nestao i prestao je u potpunosti da se javlja, mislim u početku smo se čuli, a onda je totalno prekinuo svaki kontakt. Nargile koje sam mu dao vrede otprilike 2.000 evra, razmišljao sam da ga prijavim, ali sada je kasno, prošlo je već godinu dana - tvrdi pevač.

Sloba je inače pre dva dana "Objavio fotografiju čoveka nepoznatog javnosti i upitao: "Da li neko poznaje ovog klošara i da li zna gde je", a kako tvrdi to je bio momentat slabosti.

- Kada sam objavio njegovu fotografiju, proradio mi je bes, ne volim nepravdu. Prošlo je mnogo vremena, mogao je da kaže bilo šta, da ih je prodao, da rešimo to na neki način, ali sada je tako, kako je - završava Sloba izlaganje za Kurir.

Video: Pevač se oglasio 3 minuta posle izlaska sa operacije: Sloba Vasić iz bolnice ispričao šta se dešava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA