≫ 

Naša poznata influenserka Sara Tkd doživela je pravu dramu na putu do Malezije da bi predala krunu

- Na momente sam mislila da ćemo svi izleteti iz sedišta. Čovek iz Malezije koji je sedeo do nas i neko ko stalno putujem tom rutom je rekao da ovako nešto slično nikad nije doživeo - rekla je Sara

  • 4

Sara Damnjanović, poznatija kao Sara TKD, preživela je pravu drama kada je krenula na put do Malezije kako bi predala krunu.

Naime, Sara je sa mamom krenula u Maleziju kako bi predala krunu novoj pobednici takmičenja "Miss Asia Global", ali prava drama se odvila kada su krene turbolecije tokom leta iznad Indijskog okeana.

- Mama i ja smo putovale iz Beograda do Malezije kako bih ja predala krunu novoj pobednici takmičenja "Miss Asia Global". Napomenuću i ovde da je takmičenje na svetskom nivou i da dolaze devojke iz celog sveta. "Miss Asia" je jer se održava u Aziji, zato je dodata reč "Global". Naš put je trajao oko 30ak sata i imale smo tri različita leta. Prvi let iz Beograda do Dubaia je prošao odlično. - rekla je Sara za Telegraf.rs , i dodala.

- Potom, letele smo iz Beograda do Kuala Lumpur-a (Malezija) kada su počele katastrofalne turbulencije oko sat vremena nakon početka leta. To mi je bila otežavajuća okolnost jer sam podsvesno znala da moramo da budemo u avionu još oko šest sati. Ja sam neko ko je mnogo putovao, turbulencije su normalne, često se dešavaju, ali nekako svi mi oguglamo na te manje turbulencije. Ono što sam doživela iznad Indijskog okeana je bilo katastrofa, izgledalo je kao da će se avion svakog časa izgubiti kontrolu i srušiti se. Prvo je usporavao, pa ubrzavao, pa se spuštao, poduzao, krivio, propadao - rekla je Sara i dodala.

- Na momente sam mislila da ćemo svi izleteti iz sedišta. Čovek iz Malezije koji je sedeo do nas i neko ko stalno putuje tom rutom je rekao da ovako nešto slično nikad nije doživeo i da ne zna da li ćemo stići do Malezije.

- Ja sam neko ko je "flegma" u svim životnim situacijama, ali ovo je bilo zastrašujuće, kao i sama činjenica kad znate da nemate kontrolu nad situacijom. Turbulencije su se nakon jednog sata smirile, bile su povremeno i nakon toga, ali daleko slabije - završila je Damnjanovićeva za Telegraf.rs.

Podsetimo, ovo nije prva drama kroz koju je prošla Sara Tkd.

Naime, pre četiri meseca Sara je izgubila profil na TikToku na kojom ju je pratio 2.3 miliona followersa, ona se tada oglasila o objasnila šta se dogodilo.

- Obrisan mi je nalog na TikToku. Hvala svima što ste bili uz mene i što ste me digli na prvo mesto, ubrzo nakon toga moj profil je ugašen - napisala je Sara tada i dodala.

- Videćemo šta možemo da uradimo - dodala je Damnjanovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👀

    10. septembar 2022 | 23:28

    Od sportistkinje do misice pa sad “influenserke”/starlete… tužno

  • Mr K

    11. septembar 2022 | 01:35

    Influenserka, miss Azije, veliki članak o putovanju ponosne mame i ćerke. Vi se s nama čitaocima sprdate. Milion lepih ili tužnih događaja, milion ljudi najmanje, da se o njima napiše koja lepa reč. Katastrofa!

  • Nini

    11. septembar 2022 | 07:40

    Koga briga za too? Ova ćeraa je mogla to da pošalje putem autobusa a ta tamo da preuzme na stanici, večito se od muve pravi slon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA