"Manipulator sam, otvoreno to kažem": Dejan Dragojević priznao svoje mane

Sanja Marinković je otkrila Dejanu, da mu je tokom protekle sezone udelila epitet "manipulatora", na šta je on sve potvrdio

  • 5
Dejan Dragojević Printskrin: TvPink

U novoj sezoni najpopularnije emisije o poznatima "Magazin In", autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je Dejana Dragojevića, Rušku Jakić, Dušicu Jakovljević, Vesnu Đogani i Jasminu Šupeljak.

Sanja Marinković je otkrila Dejanu, da mu je tokom protekle sezone udelila epitet "manipulatora", na šta je on kratko odgovorio.

- Dobro, demantovao sam to. Jesam manipilator, ja to otvoreno kažem sa sebe. Međutim, jedina mana mi je što sam iskren. Sve zavisi od prostora, u rijalitiju nisam mogao da budem ono što sam zapravo - rekao je Dejan.

Danas mnoge muči jedno važno pitanje, da li su najveće žrtve oni koji strastveno i iskreno vole?

- Ne gledam da u ljubavnim odnosima neko mora da nosi epitet žrtve. ne volim jer uz mene ide epitet, jake, snažne žene, samo zato što nikada nisam igledala kao žrtna. Ima dosta stvari iz mog privatnog života, koje sam mogla da iznesem u javnost i budem jedna od tih, ali takav nije moj karakter. Svaki dan se probudim kao borac i idem dalje - odgovorila je Dušica.

- Ne priznajem žrtvu. Žene stalno govore da su se žrtvovale za muževe ili decu, to mi nikada nije bilo jasno. U mom rečniku to ne postoji, kada sam volela, plakala, bila ostavljana, nikada nisam sebe smatrala žrtvom. Kada govoriš za sebe da si jadna, onda takva postaneš. Govorim za sebe da sam fantastična, jer sam takva. Žene moraju da shvate, svako će im uzeti onoliko, koliko dozvole - rekla je Ruška.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boba

    10. septembar 2022 | 20:54

    Kakav skup jadnika, tzv. boraca... Ko jos gleda ovu emisiju?

  • Z

    10. septembar 2022 | 22:38

    Dobro si priznao,jako odvratan lik i vrlo,vrlo los covek!

  • Krlja

    10. septembar 2022 | 21:57

    Dejane...ti si sine mukica jedna koja nije ni M. od muskarca...poklopi se usima iskoristi pare koje si uzeo posto te zena napravila maga...m i ne lupetaj vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA