"Ko to meni fali da je tu": Dalila poslala tajnu poruku Dejanu Dragojeviću!?

Dalila Dragojević šalje tajne signale bivšem suprugu

  • 5
Dalila i Dejan Dragojević Printskrin: Instagram/dalila_dragojevic_official

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević objavila je fotografiju iz kuće u Gornjem Šepku, u kojoj je nekada živela sa Dejanom Dragojevićem a prema mišljenju mnogih, pesma koja stoji u opisu fotografije je tajna poruka upućena upravo njenom bivšem mužu.

Aleksandra Nikolić , Dejanova sadašnja devojka ušla je u "Zadrugu 6", a on ju je javno podržao i spreman je da je čeka 10 meseci.

Međutim, budući da se još nije razveo, Dejan će morati da se susretne sa Dalilom Dragojević na sudu, kako bi okončali brak. Oni su potpisali papire tokom "Zadruge", a sada ceo proces treba da se privede kraju, što zavisi od suda.

Dok je Aleks u Zadruzi, Dalila je u Šepku u kući koju je gradila dok je bila u braku sa Dejanom, a sinoć je mnoge iznenadila objavom iz dnevne sobe.

Na storiju je objavila video gde snima kuću, međutim, ono što je začudilo sve njene fanove je detalj, a to je pesma koja ide u pozadini "Ko to meni fali da je tu!".

Da li je ovo tajna poruka da joj nedostaje Dejan, jer je sa njim provodila vreme u toj kući, ili je ipak poruka za Filipa Cara sa kojim je nedavno raskinula zna samo ona.

Video: Dalila Dragojević najzad pokazala kako joj izgleda novi dečko: On je prigrlio na njenom rođendanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z.M.

    11. septembar 2022 | 20:17

    Mora da place kada je sama!

  • Če

    11. septembar 2022 | 21:53

    Sta je jos ceka nije svesna.Mnogo se precenila.

  • DARKO 100%

    11. septembar 2022 | 19:07

    Svirale su dve gitare Ispod jedne lipe stare Svirala su dva drugara Pesmu što im dušu para. 🎸🎸 Noć je pesmu nosila Kao da joj daje krila Da je čuje jedna žena Njoj je pesma namenjena. 🎸🎸 Zvali su je da izađe Da se negde s njima nađe S kim će dalje da odluči Obojicu da ne muči. 🎸🎸 Da im kaže koga voli Pa nek’ samo jednog boli Nesrećni su tužna lica Jer je ljube obojica. 🎸🎸 Svirale su dve gitare Ispod jedne lipe stare Odavno je ponoć prošla A draga im nije došla. 🎸🎸 Kad je bilo vec da svane Izrekoše obećanje Zašto da nam stvara tugu Naći ćemo ljubav drugu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA