Mirko Šijan slavi momačko veče: Prijatelji došli po njega limuzinom, pa se počastili skupocenim šampanjcem

Budući mladoženja sa prijateljima slavi poslednje veče kao slobodan muškarac

  • 2
Mirko Šijan Foto: Nikola Tomić, Instagram/miresijan

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan će se zavetovati na večnu ljubav svojoj izabranici Bojani Rodić, u nedelju 18. septembra.

Buduća mlada je u proteklog ponedeljka sa drugaricama proslavlila devojačko veče u Crnoj Gori, a sada je došao i mladoženjin red da se zabavi i poslednje veče kao "slobodan" muškarac proslavi sa prijateljima.

Naime, Mirko je na Instagramu objavio stori na kojem se vidi da su ga drugovi sačekali sa dugačkom limuzinom ispred kuće u Surčinu, a zatim su krenuli da slave.

Šijan je uslikao sto na kom se nalazi skupoceni šampanjac i čaše, a nema sumnje da će se dobro provesti.

Podsetimo, prema pisanjima domaćih medija, svadbeno slavlje ovog para će se organizovati u jednom luks prestoničkom restoranu, sa 350 zvanica, gde će biti brojni vip gosti. Buduća mlada je već spremila raskošnu venčanicu, a kroz nekoliko meseci u njihov dom stiže još jedna beba, a par ne krije uzbuđenje.

Bojana i Mirko su odabrali najskuplji meni za svoje goste, sa svim vrstama mesa i ribe, najskuplju kartu alkoholnog pića kako bi svi gosti uživali u izobilju hrane, a kako se navodi, bend koji će uveseljavati goste jedan je od najskupljih budući da je reč o grupi muzičara koja prati Cecu Ražnatović na koncertima

Video: Bojana i Šijan u ludom provodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA