≫ 

Maja o roditeljstvu i povratku na scenu: Razmazila sam Lava, drago mi je da mi pesmu citiraju u Skupštini

- Imali smo pet imena i kada smo ga ugledali zaličio je odmah da treba da se zove Lav. Toliko je plakao - izjavila je pevačica

  • 0

Pevačica Maja Berović porodila se početkom februara i na svet je donela sina Lava.

Ona je nakon toga napravila pauzu a na scenu se vratila velikim nastupom u Beogradu gde je oduševila sve prisutne kako izgledom tako i sjajnom atmosferom koju je napravila.

Neposredno pred izlazak na binu, Maja je sa propadnicima sedme sile podelila roditelljska iskustva ali i prokomentarisala to što se njena pesma "Neka stvar" citirala u Skupštini.

- Odvikla sam se od kamera. Sad mi treba malo vremena da od bebećeg života pređem u ovaj - rekla je Maja na samom početku nakon čega se dotakla goruće teme Skupštine.

Naime, Majina pesma "Neka stvar" nedavno je citirana u Skupštini nakon čega se podigla velika prašina.

- Dočekala me je goruća tema. Mislim da je to samo dokaz koliko je ta pesma bila hit tada kada sam je izdala a evo i sada. Drago mi je da sam pomenuta i u Skupštini, tačnije moja pesma - rekla je i otkrila kako se osećala kada je postala majka.

- Fenomenalno zaista. Ja želim svim ženama koje nisu da dožive taj osećaj. To je najlepši osećaj koji jedna žena može da doživi u životu - izjavila je ona i dodala koliko su joj teško pale "slatke muke" oko bebe.

- Ništa mi nije teško palo. Toliko sam to želela i bila sam spremna za to tako da mi ništa nije teško palo i prosto kada vidite to vaše stvorenje ne može ništa da vam bude teško - izjavila je pa otkrila ko se bolje snašao oko bebe ona ili suprug Alen.

- Mislim da smo se oboje dobro snašli, s tim da sam ja na početku bila uplašenija pošto sam po prvi put u životu postala majka i za mene je to bilo malo stresno. Mogu da kažem da je on bio opušteniji nego ja - priznala je Maja i rekla da je sin Lav doneo veliku promenu u njen život.

- Veliku promenu je uneo u moj život. Mislim da čovek nije ni svestan toga šta znači postati roditelj. Mislim da svi mi koji smo roditelji znamo koliko nas to promeni iz korena, jednostavno život nam se promeni i postajemo, po mom mišljenju osetljiviji i osećajniji i možda i bolji - rekla je Maja a zatim otkrila zašto je sinu izabrala ime Lav.

- Bilo je dosta imena u opticaju i ja sam rekla daćemo mu ime kada se rodi, kada ga ugledamo daćemo mu ime. Imali smo pet imena i kada smo ga ugledali zaličio je odmah da treba da se zove Lav. Toliko je plakao - izjavila je pevačica i priznala da li je angažovala dadilju kao pomoć oko bebe.

- Ja želim da budem stalno sa njim. Imam naravno pomoć ali ja toliko volim što sam sada u toj ulozi da prosto ne prepuštam nikom da radi ono što treba majka da radi. Teško mi je bilo večeras da se razdvojim od njega. Prvo sam ga uspavala pa sam došla. Morala sam da ostavim sve da ga uspavam pa da krenem ovamo - bila je iskrena i dodala da se i suprug i ona bude noću kada beba zaplače.

- Oboje ustajemo. On kada krene da plače to se ne ustaje, to se skače. Kao da imam feder u leđima koji me samo onako odbaci. Znala sam kakva ću majka biti nisam imala strah. Ja sam po prirodi blaga osoba tako da sam ga već razmazila - rekla je i dodala da sa sinom nije još uvek bila na letovanju.

- Nismo išli nigde. Bili smo u Bosni kod naše porodice i bili smo kod kuće. Nismo jednostavno nigde hteli da putujemo dok je mali. Kada napuni godinu dana onda ćemo polako da putujemo.

Maja je dodala da su joj nastupi jako nedostajali kao i to da uveliko radi na novom albumu sa kojim planira i turneju.

- Kada volite svoj posao ne može da vam ne nedostaje. Publika i pesma, jednostavno to je moj život. Otkako znam za sebe ja pevam tako da mi je nedostajao, ali ne u toj meri da sam sada nešto bila tužna, imala sam Lava. Mogla sam ja bar još ovoliko da budem bez scene. Ovaj nastup večeras je znak da nastavljam. Radimo nove pesme, spremamo album, tako da kad asve bude spremno tip-top, onako kako ja želim, izdaćemo album i imaćemo najverovatnije neku veću turneju. Biće i druga Arena, fanovi mi dosta pišu da jedva čekaju - rekla je.

Pevačica je ovaj put pokazala savršenu liniju te je otkrila da nije bila na dijeti nego da je za njen izgled zaslužan sin Lav.

- Nisam bila ni na kakvoj dijeti. Lav mi je trener od ranog jutra. Ustaje u 6:45 tako da je Lav zaslužan.

Nedavno se pojavila informacija da je Maji narušeno zdravstven stanje. Pevačica je istakla da je imala manju intervenciju.

- Sada sam dobro. Imala sam nažalost, mali zdravstveni problem. Morala sam da operišem nogu. To je hvala Bogu iza mene i sada se nadam da će sve da bude kako treba.

Maja je na kraju otkrila da li planira nastavak saradnje sa Bubom Korelijem i Jala Bratom.

- Mislim da ne. Sa Rastom možda.

Šta je još Maja rekla poslušajte u videu na početku teksta.

Video: Maja Berović nastupila prvi put nakon porođaja: Pogledajte stajling i odličnu liniju pevačice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA