Kristijan otkrio da je imao tajne šifre sa Stanijom: Jedna je podrazumevala intimni odnos

- Ne može da bude boginja od metar pedeset, atraktivna okej jeste - rekao je Uroš

  • 9
Stanija Dobrojević Kristijan Golubović Foto: Nikola Tomić, ATA images

Starleta Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović bili su deo jedne sezone rijaliti programa "Farma 6".

Tada se mnogo spekulisalo o njihovom odnosu i govorkalo da su često bili intimni tada, međutim Kristijan je to sada potvrdio otkrivši da su imali i šifru za intimne odnose

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Golubović je otkrio detalje odnosa sa starletom čiji se bivši dečko Marko Marković nalazi sa njim u Beloj kući.

Na starletin status prvo je udario kaskader Uroš Ćertić koji je Marku rekao da se maneken srozao time što je bio sa Stanijom, te da on nije smeo sebi da dozvoli da bude sa "takvom devojkom", a na njegovo izlaganje nadovezao se Golubović:

- Vi kao da pričate o akademskoj građanki. Imamo nas dvojica dosta zajedničkih prijatelja. Pao je pod pritisak i srozao se što je bio sa devojkom koja se sa golim si**** šetala po terasama, gu****, ali dečko na tvom nivou nikad nije trebao da dozvoli da bude sa jednom takvom. Taj dečko treba da bude sa ćerkom Milke Forcan a ne sa Stanijom koja se za paparaco šeta gola po terasi. Ti imaš ponašanje, genetiku i izgled da ti biraš, a ne ove. Samo kreten muškarac priča da nije u redu da ne prizna šta ste radili - rekao je Ćertić, pa dodao:

- Ne može da bude boginja od metar pedeset, atraktivna okej jeste. Je l' ste vi ludi bre? Daj molim te, ti si za nju Ajnštajn. To se je*e utorkom uveče u šest ujutru kad se ne javljaju drugih pet. On ima ime i reputaciju jer je uspešan mqneken, lep i ume da se ponaša, a ne zbog čobanke koja se šeta za džabe - rekao je Uroš, a potom se nadovezao Kristijan:

- Prva je čepila pi*ke na Instagramu i prva je dobila fejk stvari od toga. Ja kažem šifru "seno", ona ode gore i ja je iz*ebem i završim - rekao je Kristijan.

Video: Da li su oni najlepši rijaliti par? Stanija i Marko blistali na žurki, ona progovorila o Tomoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    15. septembar 2022 | 18:38

    Pa Kristijan je spavao i sa Engleskom kraljicim,al jos nije vreme da to otkrije

  • alexandro

    15. septembar 2022 | 18:15

    ovaj krostijan nema sa kojom nije bio..on sve iz***daj molim vas dosta vise samra covjek pricom i sa svim

  • Dixi

    15. septembar 2022 | 17:47

    STOP NASILJU U RIJALITIJU ! KO polije vodom ili gadja casom ili bilo sta tome slicno direktna diskfalifikacija.Da li gledamo zabavni program ili program gde se vrsi fizicko i psihicko nasilje nad ucesnicima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA