"Za Stefana se zna da ume da prevari devojku": Jovana Jeremić odbrusila Kariću usred emisije

- Želim da se osetim slobodno - rekao je Stefan

  • 3
Jovana Jeremić Stefan Karić Foto-montaža: Nikola Tomić, Prinskrin: Youtube/Novo jutro, Printskrin: Instagram/magazinin

Voditeka Jovana Jeremić i učesnik "Zadruge" Stefan Karić gostovali su zajedno u emisiji kod voditeljke Sanje Marinković.

Tom prilikom se u studiju povela priča o Stefanovom raskidu sa Jovanom Ljubisavljević, a umešala se i Jovana, koja je poznata po svom britkom jeziku, te je pred kamerama otkrila šta je čula o Kariću:

- Za Karića kažu da ume da prevari devojku. Ne da ume, nego se pričalo da je prevario devojku - rekla je Jovana u emisiji Magazin In.

- Sve što je lepo ima kraj, tako je najbolje za sve nas, nisam najbolje psihički. Želim da se osetim slobodno, ne želim da me neko davi. Iz straha da me ne izgubi ona me je izgubila - rekao je kratko Stefan svojevremeno.

Misica Jovanine navode za sada nije komentarisala.

Video: Jovana Jeremić plače zbog pretnji koje dobija od čoveka Velje Nevolje: Piše mi da će da me siluje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    15. septembar 2022 | 21:39

    Hleba i igara (latinski: panem et circenses, doslovno: „hleba i cirkusa" ili „hleba i igara“ je popularna metafora za metode kojima vlast obezbeđuje podršku stanovništva tako što prividno zadovoljava njegove kratkoročne interese i nevažne potrebe, a nauštrb dugoročnih interesa, odnosno da bi mu skrenula pažnju s daleko važnijih problema.

  • Mica

    16. septembar 2022 | 09:27

    Ti Kariću nisi Jovani ni da obrišeš cipele.Prepotentan si,osion,ljubomoran si do bola.Kakvu ti sebi slobodu dozvoljavaš ?tvoja prošlost je katasrofa.Ti u braku sa ovakim ponašanjem nikad nećeš uspeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA