Milica Todorović želi veliku porodicu i vikendicu na obronku Beograda: Hoću da zasadim krušku, jabuku, cveće

Pevačica ne krije da joj nedostaje rodni kraj gde može da uživa u čarima koje pruža manji grad

  • 4
Milica Todorović, promocija pesme

Foto: Nikola Tomić

Karijera pevačice Milice Todorović posle pobede u "Zvezdama Granda" ide uzlaznom putanjom, a brojni nastupi i dobra zarada su doprineli da pevačica kupi stan u elitnom delu Beograda.

Iako Milica živi skoro dve decenije u srpskoj prestonici, ona ne krije da joj rodni zavičaj i te kako nedostaje, te da sada sve češće sanja rodno mesto i mir kojim odišu manji gradovi.

- Nažalost, danas živimo u brzom vremenu gde su glavni gradovi centar svih zbivanja i istina je da smo se otuđili od prirode. Žao mi je zbog toga. Kad god mogu, odem kod svojih u Kruševac ili u selo. Obožavam prirodu i životinje. To me smiruje i nekako vraća u onaj period kada sam uživala u svim čarima detinjstva - kaže ona i dodaje:

- Tada smo nekako najviše vremena provodili napolju, istraživajući prirodu, čuvajući domaće životinje. Najviše volim da prošetam šumom i da duboko udahnem i odradim par vežbica disanja - objašnjava pevačica.

Beg od gradske vreve traži na planini, te kaže da joj nedostaju dani bez jurnjave i interneta.

- Volela bih da jedan period godišnje mogu da provedem u nekoj kućici, bez interneta usred šume. Recimo na Tari, ona još uvek nije toliko izgrađena planina. Ima predivne staze za pešačenje, hladnije je nego u gradu i zaista je drugačiji vazduh.

Pevačica ističe da nije od onih koji voli život u centru grada, te otkriva da kada osnuje porodicu želi da živi na periferiji Beograda gde će imati svoju kuću i dvorište.

- Volela bih da imam vikendicu na obronku Beograda ili kuću sa velikim dvorištem zbog dece i kučića. A ako bude dovoljno veliko, možda i da se zasadi neko drvo jabuka, trešanja, krušaka... I volela bih da mi dvorište ima raznoliko cveće, što šarenije - kroz osmeh zamišlja Milica i dodaje:

- Zapravo, ljudima koji se bave javnim poslom beg u prirodu i jeste najveći lek jer ste sami sa sobom i svojim mislima. Uživate u šetnji, prirodi. Znam dosta mojih kolega koji trče na Košutnjaku, šetaju na Adi - kazala je Milica za Blic.

Video: Ajd što joj kombinezon stoji ko saliven, ali što ističe pozadinu: Mnogo je dobro kad zameša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    18. septembar 2022 | 07:01

    Već u podne prvog dana poludela bi bez interneta i demolirala kućicu kao onaj tinejdžer stan......Ove naše zvezdice kao da žive u Njujorku pa željne prirode........

  • Maja

    18. septembar 2022 | 05:39

    Eh,šta bi ja sve volela al ne ide...neće pa neće.

  • я

    18. septembar 2022 | 09:14

    Cuj hoce vikendicu na obroncima Beograda a ona rodjena na selu. Pa ovo nema nigde auuu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA