Bosanac za "Telegraf.rs" o "Zvezdama Granda": "Sve je moguće, nije isključeno i da ne bude snimanja"

- Ne bih se izjašnjavao što se tiče honorara jer je to bespredmetno kada snimanje još nije počelo - rekao nam je Bosanac

  • 2
Zvezde granda finale Foto: ATA Images

Proteklog vikenda cela Srbija uverila se da od nove sezone "Zvezda Granda” još uvek nema ništa. U terminu rezervisanom za ovo popularno muzičko takmičenje emitovan je šou "Nikad nije kasno", a osim učesnika novog serijala koji su prošli audicije, pripremali se čitavog leta za takmičenje, najviše razloga za nervozu imaju članovi žirija.

Odlaganje "Zvezda Granda" izazvalo je ozbiljan udar po džepovima članova žirija.

- Žiri je imao ozbiljnu zaradu od svake emisije, a s obzirom na to da emisija nema, sada nema ni para. Honorari im se u kreću u rasponu od 1.000 do 2.000 evra po emisiji, što znači da mesečno zarade i do 8.000 evra - kaže izvor.

Kontaktirali smo jednog od članova žirija, Dragana Stojkovića Bosanca, koji nam je poručio da ni on ne zna šta će biti sa šouom, ali o honoraru nije želeo da priča. 

- Ne bih se izjašnjavao što se tiče honorara jer je to bespredmetno kada snimanje još nije počelo. Sve je moguće, nije isključeno i da ne bude. Ne znam još ništa, na putu sam. Mislim da će da budu, da će snimanje biti nastavljeno - rekao nam je kompozitor.

Inače, kako navode mediji, jedino je Ceca Ražnatović potpisala ekskluzivni ugovor, emitovao se "Grand" ili ne, tako da je novonastala situacija mnogo ne dotiče.

- Ceca ima ugovor koji joj garantuje 100.000 evra po sezoni, emitovale se "Zvezde Granda" ili ne, tako da joj novonastala situacija dođe kao plaćeni odmor - kaže izvor za "Objektiv".

Da je ugovorom sa produkcijom vezana za "Zvezde Granda", potvrdila je i sama pevačica:

- Potpisala sam ugovor na tri godine, tako da ću biti s njima još dve godine - rekla je Ceca nedavno.

Video: Jedan dan sa Cecom na Kipru: Pogledajte kako pevačica uživa u luksuzu sa porodicom i prijateljima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    19. septembar 2022 | 12:46

    Da li i kome članovi žirija plaćaju porez, sramota...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA