Isplivali detalji nezgode Ražnatovića: Auto počeo da kliza, pa završio na livadi, Veljko nije bio za volanom

Veljko je bio u automobilu koji se kretao u koloni drugih vozila, a  momak koji je vozio izgubio je kontrolu nad vozilom koje je počelo da se okreće na putu

  • 2
Veljko Ražnatović, Merenje pred meč

Foto: Nikola Tomić

Veljko Ražnatović i Bogdana juče su bili među najveselijim zvanicama na svadbi Bojane i Mirka Šijana, a prilikom dolaska po mladu Cecin sin imao je manju saobraćajnu nezgodu koja se dobro završila. 

Kako je otkrio izvor sa mesta nezgode, Veljko je bio u automobilu koji se kretao u koloni drugih vozila, a  momak koji je vozio izgubio je kontrolu nad vozilom koje je počelo da se okreće na putu. 

- Automobil je, iz nepoznatih razloga, počeo da kliza po putu i završio je na livadi pored. Svi su stali, nastao je haos, mnogo smo se uplašili. Izgleda da je momak koji je vozio naglo prikočio, a pesak koji je bio po putu ga je zaneo. Na svu sreću niko nije povređen, Veljko je dobro i automobil je neoštećen - kazao je izvor za "Informer".

S obzirom na to da se sve dobro završilo, svatovi su nastavili ka Titelu gde su kupili mladu, a ispred kuće Rodića bilo je pravo veselje. Bojana i Mirko igrali su i veselili se više od sat vremena, nakon čega su se provozali kočijom i uputili na crkveno venčanje u Surčin.

Video: Veljko pribio Bogdanu uz sebe, pa je strasno poljubio dok su ispraćali mladence iz dvorišta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uuu

    19. septembar 2022 | 16:24

    Obavezno iz minute u minut da nas obaveštavate! Obavezno! I šta je ko rekao na to, kako je doživeo na koji način! Obavezno, inače nema sna!

  • VEKI

    19. septembar 2022 | 17:12

    TO SU SAMOVOZECI AUTOMOBILI !! 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA