"Ja sa tim više nemam ništa": Saša Popović o novoj sezoni "Zvezda Granda" i promenama

Ono što je neizvesno je to na kojoj televiziji će se emitovati ovaj šou program. U opticaju su televizije - "Prva" i "Pink"

  • 0
Zvezde granda finale Foto: ATA Images

U domaćim medijima pojavila se informacija kako postoji mogućnost da se neće snimati nova sezona popularnog takmičenja "Zvezde Granda".

Ipak, to nije tačna informacija, jer šou počinje sa snimanjem 26. septembra, što je za "Telegraf" potvrdio i Đorđe David. 

Ono što je neizvesno je to na kojoj televiziji će se emitovati ovaj šou program. U opticaju su televizije - "Prva" i "Pink".

Sada se oglasio i Saša Popović i otkrio:

- Što se tiče toga gde ćemo se emitovati, to odlučuju isključivo novi vlasnici i ja sa tim više nemam ništa. Promena neće biti u sastavu žirija, svi smo tu kao i prošle godine. Pozdrav iz sunčane Opatije - rekao je Saša Popović za Blic.

Žiri koji je i prošle godine radio sa kandidatima i osvojio srca publike, sešće u svoje fotelje i ovoga puta.

Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Viki Miljković, Marija Šerifović, Snežana Đurišić, Đorđe David i Dragan Stojković Bosanac biraće kao i do sad novu muzičku zvezdu.

Takođe, audicija za nove, ali i stare kandidate je završena.

Video: Saša Popović nema dilemu: Odmah vam kažem da Marija ostaje u žiriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA