Uroš Ćertić napustio Zadrugu: Kaskader stigao na suđenje, vitlao oružjem u banci, preti mu 12 godina robije

On je stigao u Palatu pravde u pratnji dvoje ljudi, pretpostavlja se iz produkcije, a sa svojim advokatom se našao u zgradi suda

  • 3

Kaskader i učesnik Zadruge Uroš Ćertić danas je napustio rijaliti zbog zakazanog suđenja za nelegalno posedovanje oružja.

On je stigao u Palatu pravde u pratnji dvoje ljudi, pretpostavlja se iz produkcije, a sa svojim advokatom se našao u zgradi suda.

Danas je završno suđenje, pa će se znati na koju kaznu će biti osuđen, a spekuliše se da će najverovatnije dobiti nanogicu.

Ozbiljnog lica, Uroš je ušao u Palatu pravde, ne želeći da daje bilo kakve izjave.

Podsetimo, Ćertić je pre dve godine završio u pritvoru zbog nelegalnog posedovanja oružja, kada je vitlao pištoljem po ekspozituri jedne banke.

On je juče u programu uživo rekao da se kaje zbog toga što je uradio, pa je apelovao na učesnike rijalitija, kao i na one koji ga gledaju, da ne ponove njegovu grešku.

- Tamo gde sam bio je bio i Stefan Đurić Rasta. Konačno je došao dan da idem na suđenje. Nikom to ne preporučujem. Oružje je za miliciju, za SAJ, za vojsku. Nemojte da pravite sprdnju od toga. Majka neka zove mog oca, otac mog advokata da dođe pola sata ranije. Molim sve novinare da ne prave cirkus od ovog ozbiljnog suđenja, jer taj nepromišljeni postupak može da me odvoji od deteta od 2 do 12 godina - počeo je Uroš u programu uživo i dodao:

- A vi ako se budete ovde sprdali sa tom temom, bićete ozbiljno tuženi. Kajem se, naravno, ne preporučujem nikom da se šeta po centru grada ili bilo kom delu grada s oružjem. To je za miliciju ili za kaskadere na zatvorenom, bezbednom filmskom setu sa ćorcima. Ozbiljna je tema, nije bila pompa i z*********a. Ne mogu nikome da zabranim da dođe, ali nemojte da pravite cirkus od suđenja - rekao je Ćertić.

Video: Nije joj dugo trebalo: Maja Marinković nasrnula na Aleks Nikolić, polila je uz žestoke uvrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA